Followers

Pages

Saturday, October 23, 2010

mestilah i sokong negeri sembilan, kalah pun i sokong tau




Ingat lagi tak pasal plan nak tukar-tukar hadiah dengan rakan sekelas masa konvokesyen ku tempoh hari? ceh tempoh hari haha. So, ini lah hadiah yang aku beli. Tak menarik ke? Oh bagi aku cukup menarik sebab kata nak jadi cikgu kan, kalau pergi meeting ke nak buat catatan boleh guna pen mahal ni jangan guna pen biasa-biasa tu. hehehe :p Aku pulak dapat tabung. Ala tabung tu aku tak buat tabung pun, still jadi macam perhiasan pulak. haishhh. T____T Semua coin aku simpan kat dalam beg duit kecik sebab kalau letak dalam tabung nanti ada orang curik. Ok tak alasan? hee :p

Siang tadi aku pergi rumah wan. ( Wan itu ialah nenek ye kawan-kawan ) Rumah wan kat Rantau memang dekat gila dengan rumah aku. Esok wan nak buat kenduri sebab rezeki wan nak menunaikan haji pada tahun ini dah tak berapa lama lagi. So, kena lah tolong itu tolong ini kat kampung. Dah lewat petang, kami pun pulang ke rumah kami yang hanya sekangkang kera itu kira-kira 10 minit sampai sudah. :)



Tosei Rawa

Tapi otw balik, kitorang singgah kedai mamak dulu. hikhik. Semua kenal ini tosei? Atau nama saintifiknya tosei rawa. Aku bukan lah penggemar tosei sebenarnya tapi bila dah balun makan tosei ni petang tadi rasa terjatuh cinta pulak. Sedap jugak. hehehe :p Uols try lah order tosei rawa ni, mesti jatuh cinta jugak kalau kita same taste lah kan. :)


Sekarang I nak tengok Negeri Sembilan lawan Johor fc. HOBIN JANG HOBIN! hehehe.
Bye. :)


8 butterflies concerned.:

ardinihumaira said...

adik dni pun duk tunggu bola tu :)

p/s: suka pen unic

faqhrule said...

yeay N9 monang!!

faeznaem said...

kim salam kat wan.. saye tak dapat pulang..

HEROICzero said...

kalah plak johor FC. haihhh~

takpe, biar apa pun team menang, asal bukan kelantan! =)

butterflyana said...

dni ;

kim salam kat adik dni tu k.hehe :)

butterflyana said...

faqhrule ;

gimme five babeh! hihi :p

butterflyana said...

naim ;

huhu takpe.berjuang lah sehabis baik k.semoga berjaya. :)

butterflyana said...

heroiczero ;

yeahh.kelantan takkan menang jangan risau! :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com