Followers

Pages

Friday, January 27, 2012

jumpa miau gebu lagi


Assalamualaikum.

Hai semua. Ada yang rindu kite tak? hehe..
Lama sangat tak jenguk blog ni. Bukak je dashboard, pergi kat new post pastu close. Esoknya, pergi lagi new post pastu close. Punyalah malas nak update kann. hee.

Banyak cerita nak kongsi kat sini tapi asik bertangguh je. Semua simpan dalam draft tu nak tunggu apa tah baru nak edit-edit dan publish. Ada masa i sharing caring eh uolss. :)

Semalam aku sekeluarga berpeleseran ke Melaka. Sebelum berjalan sakan tu, singgah rumah pakteh dulu. So bila singgah rumah pakteh, benda pertama yang aku sambar ialah si Boboy kucing pakteh tu la. Ingat lagi kucing gebu amat tu uols? Tak ingat meh terjah -----> SINI.
Ya Allah..sekarang dia ni semakin besar ok. Besar sangat! Macam musang pun ada. Siapa tengok depan mata pastu takde perasaan, tak rasa geram langsung kat miau tu, memang spesies pelik ok. hehe.. Punyalah geram sangat-sangat tau. Makin besar, makin comel, makin gebu, makin kembang, bulu macam makin panjang je. hehe...





Gambar ni tak nampak full pulak badan si Boboy ni kan. Tapi sumpah besar. Macam dukung baby manusia!





Gerammm sangat tau. Bau pun wangi macam bayi. :p
Lepasni kalau jumpa lagi mesti bertambah besar. Tak tahu nak dukung macam mana pulak. hehe..Sama berat dengan baby manusia umur 3 bulan. Ha cane? hehe..


Jumpa lagi Boboy. Jangan sakit-sakit ye. :)




5 butterflies concerned.:

aLya maNip said...

wooww..betul2 da cam dukung baby..hihi

Mr feckry said...

comel gile kucing lu

Nabiel said...

alahai comelnye!!huhu

ReYNa said...

so cute n gebu sungguh kucing tu!

yana lyana said...

alya manip, mr feckry, nabiel & reyna :

kannn? geram sgt! hehehe..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com