Followers

Pages

Monday, July 26, 2010

bukan! saya bukan bisneswoman



berada di zon cuti-cuti malaysia pertengahan tahun macam aku sekarang ni memang tak heaven langsung.
kalau cuti-cuti malaysia setiap hujung tahun dengan family ha tu betul heaven.
hihihi
jadi masa senggang jangan cakaplah betapa banyaknya dalam seminggu kan.


entah macam mana tiba-tiba teringin nak buat tart.
blueberry cheese tart kalau kita beli kat kedai mahal maca mana pun sanggup beli kan?
sebab sedap yummylicious.aumm
semua resipi nya kat internet aku kaji nak carik mana yang paling tak leceh dan sedap mata memandang.hikhik


first time buat ada ke guna loyang macam ni.
macam loyang acuan buat bahulu je. :p


SALAH ACUAN NI SALAHH.


lepastu, second time buat pastri tebal sangat pulak. :p


third time buat kalau tak jadi jugak memang rasa nak buat cekodok pisang je confirm jadi takyah tart-tart ni.
haha nasib baikkk. :p


ni baru acuan tart yang betul. pic tu dah siap letak pastri.


sesi decoration ~


 guna jem blueberry je takyah pie filling bagai.hee


taraaa!
siap sudah my BLUEBERRY CHEESE TART. :)

tart ni aku bisnes gak sikit-sikit. RM1 sebiji.
adik la tukang promote kat sekolah dia n sekarang cikgu-cikgu juga mula terjebak untuk membeli. :))




family KSS tidak dilupakan siap ada khidmat penghantaran lagi ke panchor jaya tu. :)
PANCINGGGGG. :p



4 butterflies concerned.:

shida~ said...

rajinnye ko..kak, nak 10 bijik..=p

butterflyana said...

untuk adek akak bagi free je la.
hehehe.. :)

ain ilyana said...

wow!
hebak hebak!!
buleh buat kueh raye ni.
haha

butterflyana said...

ain : tak hebak pong ain..hehe
yess boley jadi kuih raye nanti datang la seremban. ;)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com