Followers

Pages

Thursday, July 22, 2010

aussie best tak?



SAMPAI SUDAH KLIA. <3
kakanda arrived lewat petang dalam 6.30 macam tu.
kitorang pun gerak lewat petang jugak la.hee
tak sampai setengah jam, tak sempat masuk kedai perfume kedai coklat pun, dah nampak mamat tu.


okay handphone ku kini diambang kesiputan.
bila ambik gambar loading lambat gila nak mati jadi terhasillah gambar kasi gegarr ini.
*sigh
kakanda muka lebam je penat la tu dalam flight lama-lama.hehe
dengan teddy bear yang sangat besar pastu paksa-paksa adik yang bawak sampai kereta. :p


kasi interframe sikit tiga ketul gemok ni. :)

sampai rumah apa lagi sesi mendengar feed back la.haha

kat sana sejuk gila....bla...bla...bla...
dah la banyak binatang pelik pelik...bla...bla...bla...
tengok kulit aku mengelupas dah pakai losyen tau...bla..bla..bla..
ada anjing comel ingat aku suka dia...bla..bla..
barang dah la mahall...bla..bla..bla..

eleh komplen banyak padahal hati kembang  mekar mewangi hahahahaha


segala benda yang kakanda beli angkut sini.
eleh kata mahal wallet dengan belt kanggaroo tu yang buat semua jadi mahal kan.
untuk aku kakanda bagi bear wombat. wombat tu tah binatang apa tah kakanda kata tak comel tapi bear dia comel pulak. :)


pastu sekarang dah jadi kawan baby.hihi


ok dah.


kedekut oh aku mintak gambar kat sana satu ni je dia bagi.
ggrrrrrr


aku letak pic ni kat wall facebook lalu anak muridku komen :
ni anjing cikgu ke?

apakah anak murid ku ini tiada mengenali kanggaroo?


dan


cikgu liyana pun terpaksa mengajar anak muridnya di facebook........
*menangis dalam ketawa juga geram lagi. GGRRRRRRRRR!


5 butterflies concerned.:

sarah shafie said...

besarnye tedy bear tu..

IHSAN KHAIRIR said...

satu je gambar OZ... sayangnya...

last time pegi OZ dah 10 tahun yang lalu... gambar semua jenis filem... mana ntah letak... huhuhu

nenek™ said...

anak murid tu umo bpe?huhu..

~farah said...

nak pegi aussie jugak la!

butterflyana said...

sarah : besarr punyaa.hehe

ihsan : ada lagi gambar tapi yang ada pada saya satu ni je..huu

nenek : umo dia 9 tahun.hehehe..budak2 kan..

farah : jum jumm.

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com