Followers

Pages

Sunday, June 19, 2011

blog peribadi juga akan digodam?




Assalamualaikum.



Tiba-tiba kecoh pula isu godam menggodam ni. Aku ingatkan laman web kerajaan je yang nak digodam. Rupanya blog peribadi pun terjebak juga? Aku try check senarai blog yang akan digodam tu....dan omg blog aku juga tersenarai. Apakah? 
Benarkah berita ni uols?


Cer korang check mana tahu korang pun sama kan. Kelik link di bawah ni..





Memang banyak blog tersenarai. So tekan Ctrl + F dan masukkan link blog korang. Kalau ada maka akan jadi seperti ini......






So apa perlu saya buat? Penggodam ni takde kerja lain ke?



5 butterflies concerned.:

SyahmiFikri said...

hush! belog femes jer nie. hehehe

ntah takde keja tol dorang nie..

nazrinzaidi said...

eh ini eksyen je.

list pun dari gengblogger.

kih kih.

cik helena said...

ini link dr gengblogger kan..huhu takdak pa la..

JIJI YU said...

hahaha..ekkke..aku suke le deorang..ehehhe

JIJI YU said...

satu lagi..laki2 kalo baligh tak jadi kuat makan pon...biase je..tak baligh pon dah kuat makan..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com