Followers

Pages

Sunday, June 5, 2011

"GiveAway EdY : Jangan Main-main!"




Assalamualaikum.




Dulu masa kecik-kecik....aku, abang dan adik-adik suka sangat main game yang tak perlu keluar rumah tu. Saidina, sahibba, congkak, monopoly, uno card, uno bangunan, one happy family at home semua tu lah toksah cakap. Dah lali sangat dah duk mengadap time cuti sekolah. hehe..Tu cerita dulu ok. Dulu....



Tapi sekarang rasa rindu pulak nak main balik..hahaha..
Harini terjah Blog The Beauty In Ugly milik Encik Edy lalu tersangkut sudah mahu join contest beliau sebab hadiah dia agak mengimbau noltalgia gitu. heee  :)








Uols mahu join juga? Kelik banner di atas untuk mengetahui syarat-syaratnya. Alaa syarat apa sangat pun. Mudah sangat nak join. Kamon kamonnn benda senang je ni. :p
Saya mahu tag AZIRA! :)



Hadiahnya ialah :


Tempat Pertama
1 x Tumblin'  Monkeys


Tempat Kedua
1 x Brain Puzzles


Tempat Ketiga
3 x Uno Card
 
 
Saguhati
10 x souvenir dari luar negara
 
 





Tarikh tutup : 14 Jun 2011 jam 11.59 pagi.




Semoga Berjaya!




11 butterflies concerned.:

Hanis MY said...

goodluck tau!

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...good luck yer...:)

leyzajamil said...

gud luck dear ;)

Hamizah Binti Zulkifli said...

gud luck utk kamu juga cikgu...ehhee...=)

Telaga Putih said...

mntk tlg utk like page ni buley? help me plzzz http://fnndoubleooomph.com.my/home.php?fnnid=100000023988617 plzzz...

Nurazira Abd Ghani said...

goodluck kakak! :P

kayrul-shah said...

goodluck ye

Areef Ibn Naim said...

salam.jom join my simple n easy giveaway...

solomolo said...

congrats !!!~

Telaga Putih said...

dtg dr blog edy.. tahniah awak!!! ^_^

Azza Rynna said...

awak pon gud luck juger...

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com