Followers

Pages

Thursday, June 9, 2011

saya nak bubble berry!


Assalamualaikum.


Kereta uols wangi tak?Siapa tak suka kereta wangi sepanjang masa kan? Kamu semua pakai wangian kereta apa?
Aku ni jenis yang cepat pening dengan bau wangian kereta. Kalau terlampau wangi sampai menusuk tu memang tak boleh blah. Haruslah aku berusaha untuk tidur sepanjang perjalanan supaya tak pening. Itu pun kalau bukan aku yang memandu lah kan.


Wangian kereta yang ada bekas khas pastu kita sangkut kat tempat keluar air-cond tu paling ramai orang pakai kan. Tapi yang tu lah buat aku cepat pening. hahaha..Jadi jangan nak gatal letak wangian tu pada Zaza. Memang tak keruan aku nanti. hee



Bubble berry & I





Wangian kereta terbaik yang pernah aku guna ialah dari little trees. Banyak gila bau wangian dia tapi yang paling aku suka ialah color pink ni bernama Bubble Berry. Dah lah comel, bau pun lembut je. Kalau aku suruh anak murid ambikkan barang dalam kereta, ada je yang tegur.....


 eh wangilah kereta cikgu..

Kereta cikgu bau biskut..

Bau kereta cikgu macam bau perfume cikgu..


Ha ambik. Bau biskut diorang kata?hehe..Bau dia sedap ok. Aku kalau pergi beli bubble berry tu memang sekali banyak terus sebab susah nak dapat. hehe..dah la asik habis je kalau kita nak beli. Tension makcik tau...









Tapi sejak cuti sekolah ni, sampai sekarang aku tak berjaya beli bubble berry. Memanjang je sold out. Merata station petronas dah aku cari. Takde je semua. Sedey tau..
Last-last aku beli Mulberry Fig ni je sebab bau dia dengan Bubble Berry seakan-akan je. Tapi yang ni tak comel. Takde ikon muka terlopong tu. Taksuke taksuke.
Tapi dalam taksuke tu aku sambar dua jugak sekali beli. hehehe...Mulberry Fig ni sedap juga bau dia cuma tak berapa lembut la.








Saya nak Bubble Berry juga! Kalau dah jumpa nanti, nak beli seploh sekaligus. Wah over tau.hehe..
Bubble Berry ni ada dijual secara online tak?






hehehe...




2 butterflies concerned.:

.cik yaya. said...

ada la yangg jual on9..kat sini..http://www.e-kedai.com.my/littletrees.htm

*psst jgn lupe bg free satu bubble berry ya! hahaha

butterflyana said...

thanks cik yaya!
i dah tengok dah tapi mcm leceh je..kena beli sekali byk...huhuhu


btw thank you so much eh cik yaya cumil :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com