Followers

Pages

Thursday, September 30, 2010

Sape nak hadiah free? =)


Kalau title entri ni bertukar jadi 'Siapa taknak hadiah free?' kan best kan.
Macam gangster sikit.hehe
Semua orang sukaa kan hadiah. Dah nama pun hadiah mesti lah free kan? ish ish konfius di situ. hee
So pertama tama kalinya marilah kita bersama-sama mencuba nasib. Thanks shida sebab tag saya !
Syarat-syarat buat entri ni takde pulak dimentionkan berapa had patah perkataan ha kan best tu jadi jomm terjah belog NADIA untuk tindakan anda selanjutnya. hoi ayat kenapa skema?? :p





Untung-untung kalau menang dapat kereta comel macam ni pun cun kan.hikhik



Sekarang aku nak tag ;

2. Nanie
3. Mira



Untung sabut timbul, untung batu tenggelam !  :)


1 butterflies concerned.:

NaniE said...

orite bebeh..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com