Followers

Pages

Friday, September 3, 2010

rezeki lagi






Gigih aku membuat kuih ni semalam.
Takde niat nak jual tapi ada orang order. Camno tuh?
hehehe
Alhamdulillah rezeki anak-anak......KE?? haha





Pagi tadi kan.
Aku ada komen satu video yang di share oleh ada sorang kakak ni kat facebook.
Video pasal pasangan kena tangkap khalwat camtu la.
Pasangan yang kena tangkap tu laki orang dan bini orang, memang jelas nampak muka.
So, aku komen...

'Takyah share kot video camni. kite tutup aib orang bukan sebarkan. pandangan je.sorry'

Macam bagus ke camtu?
Takde niat nak tunjuk bagus ke apa aku bedal je komen tadi.hee
Aku dapat rasakan kakak tu menyampah kat aku sebab aku macam nak mengajar dia.
Kalau kau baca entri ni kakak,
Saya mintak maaf zahir batin ye. Selamat Hari Raya! hehehe :p



6 butterflies concerned.:

naniE said...

yana, ada jual sikit2 tak..?
nk rasalah..mcm bes je bila tgk..hehe..

Mimi Saidi said...

cm sedap jerk

Pije. said...

hik.biasa lah tu.susah nak puaskan hati semua org.
weeeh.
jadi usahawan gitu!hahah

butterflyana said...

nanie,
jual sikit2 ade.besar sikit singgit satu.hikhik

butterflyana said...

mimi,
sedapp tau. :)

butterflyana said...

jajah,
semua org pun hati tak pernah puas.rimas.hee
usahawan sampingan gitu! :p

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com