Followers

Pages

Sunday, September 19, 2010

free free semua suka tau


Hai hai haiiii.
Percaya tak aku dapat FREE Cres Wellness Mini SPA Treatment??
Diorang dah pm aku untuk arrange appointment kat Jusco Seremban 2 la pilihanku. huhu
Macam tak percaya. hee
Nanti kalau betul-betul dapat pergi treatment tu, aku cerita macam mana aku dapat. :)
Siapa taknak benda free kann. hehe !



Siang tadi aku ke Kajang.
Hantar barang-barang Naim kat Uniten dulu pastu gerak pergi rumah Mak Teh aku kat sana.
Seremban ke Kajang dah semakin dekat sekarang sebab dah ada Lebuhraya Kajang Seremban. (LEKAS)
Terussss je dont belok-belok. haa sampaii. :p
Tapi disebabkan pergi Uniten dulu kat Bangi tu so nak ke Kajang jadi jauh sikit.hehehe
Sebok la nak guna GPS bagai kann.


Naim still taip address kat mana nak tuju. Alamat U sendiri pun tak tau dia tu tau rasa nak lempang je. hee


Ni lagi sorang sepupu kecil yang tak reti duduk diam. Kat kampung ke, kat rumah aku ke, kat rumah dia ke memang macam tu. Kejap ke sana kejap ke sini. huhu.. tapi yang ni tak panggil aku Kak Nina ok. hikhik


Kat rumah Mak Teh ada kucing datang menumpang. Menumpang makan, tidur, segalanya lah.
Comel sangat. Bulu halus jer warna kelabu.
Rasa macam nak bawak balik Seremban tapi tak jadi bila memikirkan perangai Baby kat rumah tu yang macam samseng suka cari gaduh sekarang ni.
Habis semua kucing jiran dia carik gaduh, kejar tak tentu pasal. Jahat ohh.
Kang tak pasal-pasal kalau bawak kucing baru, stok kena buli je dengan baby. hah


Kau tengok bulu dia. Cantik kan? Ni mesti ada gred jugak ni.
Ingat murah ke kucing ada gred macam ni.
Makan ratus jugak even kitten...harus culik bawa pulangg !!!
Benda free pulak tu. hehehe. :p
Geram geramm.


Ni dah nak balik. Wanita berkurung pink itulah Mak Teh.
Cikgu jugak tu..huhu


Adik dengan baju pinjam. hehe
Kan besar tu baju aku dengan dia. Terasa gemok hohh. hahaha :p


Ni time last-last fikir dah ni.
Nak bawak ke tak nak bawak ke tak.
Penyudahnya memang tak la kann.
Hampa.

Ok dah tu je diary raya Kak Nina.


* Awaiting call for free treatment ! Lambatnye...hehehe.



11 butterflies concerned.:

naniE said...

3 working days la kak nina..hehe..
tapi dia buat weekdays kan..lecehnya..

farah shamira said...

sila la ceritakan pengalamanmu di sana ye!

MOFASAD said...

kak nina bila nak mai beraya? keh keh

Rara Nasiha said...

manis je taik lalat u tu. :)

Nabiel said...

hehehe~
posing dpn umh bkn maen ag?=P
pnjm la kucing tuh ke snie..
muleh?

butterflyana said...

nanie,
weekdays la senang.tak ramai orang.hee
nanie pun dapat ke?

butterflyana said...

mira,
yeah itu pasti, mira.
Dah dapat nanti laju je aku cerita kat sini k. :)

butterflyana said...

mofasad,
Kak nina boleh datang beraya bila ada yang datang jemput je. kekeke

butterflyana said...

rara,
awww jangan. malu lah saya. :p

butterflyana said...

nabiel,
uishh tu baru posing depan umah orang bukan umah sendiri lagi tu.
kalau tak.....haa.
hihi

NaniE said...

haah, dapat gak.. dia akan kol dlm masa 3 hari bekerja..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com