Followers

Pages

Saturday, September 25, 2010

bila cikgu liyana nak jadi cikgu ni?



Salam weekend semua.
Perasaan aku sekarang ialah @#*;^%$%&* ( tak tergambar dengan kata-kata. gedik kan? haha )
Untuk yang tak tahu, aku sekarang ialah seorang penganggur yang dah 3 bulan duduk di rumah sahaja.
Bosan kan kehidupanku? tsk tsk.
Tapi takpe sebab duduk di rumah sahaja pun ilmu-ilmu lain boleh topup-topup kan ha tu ayat memujuk diri namanya. hee
Bila buka facebook je sekarang ni, semua rakan-rakan seperjuangan bercerita pasal posting.
Semua pun menunggu saat paling ditunggu setelah 4 tahun bertungkus lumus belajar iaitu saat dipostingkan atau lebih sedap disebut saat untuk bekerja.
Aku paling tunggu saat tu. Paling !
Tapi bila pergi beraya rumah jiran lama masa duduk berek dulu, bukan nak tanya Kak Nana sekarang kerja apa tapi benda lain pulak ditanya...hampeh.
Macam biasa lah soalan bila nak kahwin? Muka aku ni muka orang nak kahwin sangat dah kee...hehe
Macam mana saya nak kawen acik kalau kerja pun belum permanent. Sedih tau saya kalau acik ingat saya tak laku mentang-mentang acik tak pernah nampak boifren saya sebab takkan saya nak bawak dia ke hulu ke hilir kan. teettttt.






Hati semakin kembang kempis dadaku ( apa ni kejap hati kejap dada. lol ) bila aku taip link untuk check status posting tu, keluar gambar atas niii ! huhu mahu nya tak berdebar kan.
Tapi sejurus saja kita masukkan ic, error weh. ERROR !
Mana lah muka Kak Nina kau ni tak tambah kedut sebab tension. tsksss.
Bulan 10 nanti rasanya dipostingkan sebab sesi terakhir pengambilan guru ialah pada bulan October. Aminnn.
Korang doa-doakan lah sekali ye. :)






Oh ya ini gambar pergi beraya siang tadi. Cuba teka mana satu adik mana satu kakak?
hahahha ok ko cukup mengada yana !





12 butterflies concerned.:

naniE said...

yea, yea..kami doakan kak nina..hehe..insyaAllah, dipermudahkan..Amin..

mUnie UncLe hUsin said...

pergh...
adik kamu dh same tinggi la ngan kamu...
teeeet~

(~.~")

Nabiel said...

tkpe yana..
insyallah..nti ade la rezki keja tuh~hehehe..dpt keja kang open table!=P

farah shamira said...

gudluck liyana!

butterflyana said...

nanie,
thanks nanie! :)

butterflyana said...

yunie,
huhuhu kan?maybe sebab heels dia lebih tinggi dari sy..hehehe
teeetttt.

butterflyana said...

nabiel,
erk open table?
ape tu?? lalalaa :p

butterflyana said...

mira,
thanks sahabat lama. :)

syafiqxsaifullah said...

kenalkan baju biru yg sebelah tu boleh?
haha

Pije. said...

cantiknya anak dara duaorg ni.
hikkk

butterflyana said...

syafiq,
mestilah boleh. meh meh

butterflyana said...

pije,
aummmmm.jom kfc sekarang jah!

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com