Followers

Pages

Tuesday, September 28, 2010

eh eh kenapa hati rasa lega ni? hee



Salam weekdays.
Harini dah selasa. Jadi aku merasakan tuesday blues. boleh? hee
Semalam aku telah kembali menjejakkan kaki ke Parit Raja dan yang paling penting ke Universitiku.
Sebelum konvo kan banyak benda nak kena uruskan macam bayar yuran, jawab soal selidik n print out, kalau nak tempah frame kena bank in duit, plak lagi, ambik jubah konvo, hantar borang itu borang ini..huhu boring boringg.
Makanya,
Di awal-awal lagi memang plan nak datang awal la kan nak settle kan apa yang patut.
Tapi disebabkan keluangan masa yang melampau, jadi aku terjah universiti terus ! hehehe..


Aku gerak pagi lepas breakfast dalam pukul 9 lebih.
Sampai je terus hantar borang-borang ke Pejabat Pengurusan Pelajar, masa tu tak ramai ada la dalam 5 orang ha memang takyah beratur. yes ! hehe



Pastu, terus saje ke bilik jubah untuk mengambil jubah.
Dah confuse nak ambik size apa, rupanya lebar semua sama just yang beza ketinggian so jangan nak mengada ambik size S sebab orang jaga bilik ni kata nanti nampak tergantung n kena lebih lutut. So, M je lah.





Nasib baik ada gosip-gosip sikit dengan mereka yang ada di situ, sebab baru aku tau lepastu kena hantar borang soal selidik untuk alumni pulak.
Dan yang paling penting kena ambik gambar !!
Hoi kenapa aku tak tahu ada sesi ambik gambar kan dah terpakai tudung hitam tak ceria i nanti gambar tu keluar skrin tau.  T_____T
Nasib baik ada yang puji kalau tak dan dan tu jugak nak pergi beli tudung baru kat Parit Raja tu ha.
hahahah GEDIK ohhh. :p




Students yang ada memang sangat sikit tapi proses ambik gamba lama jugak.
Tak la berapa lama cuma kau taknak ke touch up touch up betulkan jubah n segala aksesori tu. Tu yang jadi lama sebab semua pun gedik eh ok ke ni tak senget ke tudung centre tak yang lelaki pun sama gedik ohh.
Ni baru hari pertama ambik jubah dan bukak kaunter ni, sikit hari lagi..sesak itu pasti ! huhuhu




Hai. Saya mengandung 5 bulan. :p







Jubah yang berat. Nasib baik i ni gagah orangnya. pelissssss ! hahahaa :p


Sesi ambik gambar ni ialah di Bangunan Alumni.
Aku kan dah lama tinggalkan U ( lama lah sangat kann. teettttt ) so aku taktau manakah terletaknya bangunan itu sebab bangunan baru.
Bangunan dia ala-ala hotel sikit sebab tu aku confuse tu hotel ke bangunan alumni. gituu kan. hehehe





Kami ialah dua orang yang jakun di dalam lif.
Sekian.
Ni ialah Nini. Camerawoman yang layan kerenah aku nak ambik gambar. :p
Dan bersama dia lah aku bersesat-sesatan tadi. dush dush !






And lastlyyyyy.........
Ini terpaling i suka. <3
Free gift !
Nanti i dah ada kereta sendiri baru kasi tempek kamu k. :)





* Before pulang ke Seremban, harus singgah lunch di rumah nenda dulu juga singgah Maktab Batu pahat berjumpa kekasih juga meminjam kamera dia! hikhik  :)



11 butterflies concerned.:

s h i z u k a said...

ohh..takut pulak abes size jubah.m ok ye kmu?

butterflyana said...

M ok kamu.Saye da try ok je terletak sampai lutut. :)

faqhrule said...

tempek? tempe ke?
ke tepek?
hahaha

MOFASAD said...

congrat!

NaniE said...

Waa..syoknya convo..tahniah ya..

butterflyana said...

faqhrule,
salah ! semua salah.
tampar sebenarnya

butterflyana said...

mofasad & nanie,

SENKIUU tapi belum lagi la..hehe

farah shamira said...

gambar part yang mengandung 5 bulan yang palllliiiinnnnggggg xboleh tahan.
mesti kamooo rupa begitu bila mengandung 5 bukan nanti! ;)

ain ilyana said...

kakak yana!

mafla (belasah aje la!) atas bahu tuk fptek bukn kaler pepel ke??

atau saya yg tak tahu warne biru??

heeee

butterflyana said...

mira,
hehehe tapi kalau betul2 saye pregnant 5 bulan nanti mesti lagii comel kan?

kekeke

butterflyana said...

adik ain,

entah ain.
memang biru kot.tu pon akak main belasah je tu.hehehe

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com