Followers

Pages

Friday, September 17, 2010

Kak Nina tak habis beraya lagi


Semalam aku berkonvoi raya dengan kawan-kawan lama.
Seronok!
Memang dah lama plan, nanti raya jom kumpul ramai-ramai la, nanti raya kita reunion la, nanti raya kita jumpa la.
Memang tak de ok. TAKDE.
Yang memang ada hal tu ok lagi kan, tapi yang sengaja buat-buat ada hal...huh lu pikir la sendiri.
Emo tiba-tiba kan.haha :p


Ni yang ada. Aku, Abul, Athirah, Ekhwan & Hada.
Yang selebihnya tu kawan Abul, kawan Ekhwan & kawan Hada ( tudung hijau tu kawan aku kat kgv tiba-tiba kawan Hada jugak. :p )
Oh ya, Ain ada juga tapi masa ni dia tak ikut.



Ni paling best. Begambar dengan idola aku, Cikgu Saadiah.
Sedondon purple gituu. :)


********************************************************************


Siang tadi berjimba dengan adik-adik pulak.
Ye adik-adik sahaja, abang memang selalu jual mahal taknak ikut. Menyampah.


Mana lagi. JJ Seremban 2 sudah.
Teman naim beli barang dia sikit sebab esok nak balik Uniten dah. huhu



Jalan sikit je pastu perasaan gemok menjelma. Harus pergi menggemokkan diri dulu.
Adik nak makan tripple cheese burger haha bajet larat nak habiskan kan padahal double cheese burger pun dah termengah-mengah nak kasi habis. :p
Last-last, decide makan kat Johnny's steamboat. yes yess.




Raya-raya pun ramai orang ape da.
Kena tunggu dulu macam pelawat restoren. :p


Adik.
Badan kecik tapi kuat makan.


Naim. 
Mi hijau tu meloyakan sungguh. hahaha


Ini kakak.
Dia tak order makanan tambahan pun bajet diet tapi order coffee milk shake yang sangat berlemakkk.
Pastu dessert ice-cream lagi hahaha.
* Menyesal order air lemak tepu tu.huu



Dan kami pun makan. makan. makan.
Jalan-jalan cuci mata, cari barang dan balikk.
Itu sahaja sebab patutnya plan beraya rumah kss tapi ibunda kss kerja pulak.
Sekolah dia tak buat hari ganti haritu. Dah la sekolah petang.
So, beraya di jj jelaa. :p




* Esok saya ke Melaka ! Excited ni malam ni confirm takleh tidur pastu esok bangun awal. hahahaha rasa nak lempang tak? heee :p





6 butterflies concerned.:

naniE said...

Mana boley lempang2..nanti KSS kasi M16, boleh pengsan terus..hehe..

faeznaem said...

gelimat!
mi hijau tu tak meloyakan ok!
mee bayam!
haha.. sedap ape!

farah shamira said...

cik nina ni abes beraya lagi ye?
sory xdapat join aritu.
ade family gathering. so i think family should be first. klu x, aku dah join dah.

butterflyana said...

nanie,
kss tak tau gune m16..jangan takut..hehe

butterflyana said...

naem,
gelimat mat mat
ahh meloyakan jugak.
yeawwww !

butterflyana said...

mira,
belom habis beraya lagi.hehe
ye saye tau,family mmg perlu diutamakan. :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com