Followers

Pages

Wednesday, December 7, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay



Assalamualaikum.

Rasanya macam dah lama tak join contest @ giveaway. Buat kali kedua aku nak join giveaway dari Nisa Kay sebab hadiah yang ditawarkan sangat banyak. Ada 88 hadiah untuk dimenangi uols. Amboi, kemain tau siap penaja sahaja pun dah melimpah-limpah. Mana tahu rezeki kali ni boleh menang salah satu hadiah dari penaja tu kan. :)





Kelik banner cun kat atas ni untuk mengetahui syarat-syarat penyertaan dari blog cik penganjur. Ok. Uols nak tahu hadiah-hadiah yang menanti untuk pemenang giveaway ini?


Sesiapa pun berpeluang untuk menang ok sebab pemenang akan dipilih secara random. WOW bukan? 


Dan di sini aku senaraikan link sponsors untuk giveaway ini. Uols boleh klik dan tengok wow ke tak wow semua sponsor tu. Bagi aku semua sponsors ialah WOW. hehehe...





So uolss..cane? Wow ke idok? hehe..Giveaway ini berlangsung dari 6 Disember hingga 31 Disember.
Jangan tunggu-tunggu lagi. Ayuh!!!!


:)




3 butterflies concerned.:

cycysyida said...

gud luck (:

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

Ajeyy Rawk

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com