Followers

Pages

Sunday, November 1, 2009

surely i hate you


Tak jemu-jemu eh dia ni....



Aku ade habit yang agak mengade sikit.
Aku suke delete mendelete. hohoho

Kalau ade yang carik pasal ke perangai annoying ke memang pantas aku delete dia.
Tak kiralah kat friendster ke my space ke facebook ke.
Kalau kat facebook tu, agak-agak aku tak sampai ati nak delete takot terkecik ati, tercedera parah ke,

aku hide saje semua aktiviti dia kat situ..heeeee~
Kalau ym plak, memang aku invi je lah kat orang yang berkaitan tu. hahaha

Bukan ape,

Aku malas nak berhubung or ambik tau and kadang-kadang terambik tau hal-hal mereka nih.

Tapi, ade sorang si mangkuk nih,
Agaknye dia sedar aku dah takde dalam friend list dia.
Pastu add balik, takpe lah kan.
Aku ignore...lalalaa~
Pastu dia memanjang add je.
Aku pon memanjang ignore je.
Agak banyak kali gak proses tu berkitaran. hahae
Sepuluh kali ade kot.



Macam mane dia boleh sedar aku ignore dia?
Hari-hari kah masuk page aku? 

Tindakan dia tu memang wat aku musykil.
Sebab dia si gatal.
Sebab mulut dia agak tak berapa sopan suka cakap-cakap pasal perempuan.
Pegi page yang sepatutnye la weh bukan page aku.

Meluat lah orang macam ni.

Pengalaman lepas yang wat aku delete dia.


Haaa so kenapa dia nak sangat add aku?
Korang agak-agak??


* memang aku takkan approve kau mangkuk!


12 butterflies concerned.:

.:Fathiha Zainal:. said...

Yup!! X suke org yg mengada2 lebih ni. Yg annoying x b'tempat.. X kuasa nak melayan kn. Huhu.. Bek wat derk je org2 mcm tu.. X rugi ape pn kalu x lyn.. Daripada melayan then wat kita rasa meluat buat ape kn?

butterflyana said...

betul tu fathiha.
mls gile nak lyn.

hacked kang account dia baru tau.
hehehe

hBz said...

owh..ade peminat rupenye +_+..

hurmm..bagus jg delete2 ni..biase la.mulut orang susah nak jage.xboleh nak tutup. so, delete je ape yang boleh..

butterflyana said...

tu bukan peminat tapi pemusuh.

encik hbz jgn delete aku pulak tauu.

hahaa

sayefaez said...

huhu~
sapakah? peramahkah? ex anda kah?
bahahaha~~
saya sarankan anda :

1) terus ignore
2) terus delete
3) terus meng'ignore' dan meng'delete'
4) x pon delete sja account mukabuku, ruangsaya dan kawanster..


jika anda mengamalkan saranan itu.. nescaya mujarab..

wasalam...

p/s : nasib bagus untuk anda dan teman2 yg laen untuk ber'perang'.. ganbatte!

butterflyana said...

naim,

mahu lempang?

hehehe.
erm okay jugak tu tapi xbesh la.
tiada life.
bahahaa.

mr and mrs sapic said...

cm kenal je mamat 2...hehehe

butterflyana said...

halamak.

mind wave x sampai la yanty.

haha.
aku x dpt tangkap sape mamat yg ko maksudkan.

heeeee

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

pergh...YM dengan mangkuk...memang la tak reti bahasa....suruh dia berubah jadi manusia..mungkin baru dia paham bahasa...

butterflyana said...

chaireel azizee,

pergh nama mcm artisss you!
haha.

tu la pasal ym ngan mangkuk sbb tu aku invi je tak kuasa nak layan dia tak faham bahase.

acap2405(1169) said...

ambik ko..
kan tuah tanah dah ngamok..
sabor jela..

p/s:blog nih sesuai di usya menguakan aper..
takde laa..
saye tengok blog sis nih berterabur semua benda..
iklan kaco..
huhuhu

butterflyana said...

CHAIREEL AZIZEE MOHAMED :

AGAIN U R NOT ALLOWED HERE!
KUTUK2 AKU PASTU TOLONG MALU SIKIT JANGAN DATANG SINI

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com