Followers

Pages

Thursday, November 19, 2009

goodbye my lover goodbye my friend



cehh tajuk nak jiwang-jiwang.heeee.
macam dah bersawang ke blog aku nih?
haha..intenet dah takde.
maklumler duduk rumah sewa dan akhir-akhir waktu cam ni semua pun dah kasi potong.
pastu tibe-tibe rase broadband sangatlah penting.
hahaha.
takpe takpe ni dah malam akhir aku kat sini.
berakhir sudah...heee
tak perlu explain lebih-lebih.
masa untuk meninggalkan tempat ini.
mula-mula suke sangat.
lama-lama sedih pun ade.
normal la perasaan macam tu kan.








thesis yang dah jilid.
harga boleh tahan nak ratus jugakk.
heeee.


sekarang fokus untuk latihan mengajar ye murid-murid. :p
tempat latihan mengajar aku jauh.
berbatu.
nanti ai hupdate kat mane ek.



ye si oren itu turut same pulang ke seremban.
kesian dia terbuang takde sape nak jage.
so ai yang penyayang ini terpakse angkut dia pulang.
naek land rover pulak tu.
gasak la kau.
hehehe.


oh ya.
kelmarin ialah hari jadi si adek.
saya sangat sungguh merindui.


*curik dari myspace dia


muka mereka adalah same kan?
stella hudgens tu adek vanessa hudgens.
kenapa kemba adik macam artis tapi kemba i bukan artis??
hahaha. kemba jangan mara aaaa.

selamat tinggal rakan-rakan.
selamat tinggal Parit Raja.

selamat tinggal UTHM.
aku pasti merindui semua.
kita pasti jumpa lagi....
:'( (sumpah tersedih)



* selamat datang dunia baru. :)
 




2 butterflies concerned.:

sayefaez said...

saya suda kelik.. huhu~

butterflyana said...

:)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com