Followers

Pages

Saturday, November 27, 2010

thanks for the chopstick encik edy!


Assalamualaikum.
Yahoo aku dah berada di Seremban. :) Semalam rasa macam budak-budak asrama je bila mana keadaan naik bus berhenti-berhenti tu aku lalui lagi. Hadoiyai. Dari Gemas aku naik kereta dengan kawan aku sampai Bahau. Pastu dari Bahau aku naik bus ke Seremban tapi aku berhenti kat area tepi jalan nak masuk panchor tu. Kss ambik dan berkaki wayang lah kami ke JJ. Tak sangka betul sebab tiba-tiba gemas-bahau-kuala pilah tu jadi sebahagian dalam kehidupan aku. Kalau tak tu memang aku tak tau langsung pasal tempat tu walaupun dah bertahun aku duduk kat Negeri Sembilan. hee :p

Ingat lagi tak dulu aku ada join contest mortar board kat belog encik edy? haa dengan dukacitanya aku tak menang pun contest tu. Melepas ray-ban penuh bergaya. hehe :p Masa dia buat entri pasal nama pemenang, rupanya peserta lain pun dapat jugak cenderahati. :)




Bila aku tengok gambar kat entri tu, tiba-tiba macam terperasan nama aku kat sampul surat tu. Eh eh i dapat juga! Teruja habes. hahaha




Semalam baru aku dapat tengok sampul tu. :)




Taraaa. Chopstick dalam rumah pink. Comel! :)



:)



Menurut Edy, ole-ole ni dari Beijing-yang murah-murah je. Hey murah ke takde harga ke tak kesah la. Yang pasti penganjur contest macam ni lah yang aku impi-impikan cewahh. hehe :p Yang menang dapat hadiah, yang kalah tak duduk melopong sebab still dapat something. Good! I sukaa. lepas ni i join lagi contest dari belog encik Edy k. :)


Thanks edy!
Harini i breakfast mihun goreng nak guna chopstick tu la. Boleh? heee :p


6 butterflies concerned.:

CGG said...

chopstik skang ade nilai essentials:)

E.d.Y said...

haha...welcome...terus nak pakai ke?make sure basuh dulu tau...

PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

saya_arief said...

pinjam 1..
;p

butterflyana said...

cgg ;

kann? so i memang tak jadi la nak guna chopstick tu buat makan. i simpan jela jadi hiasan..hee

butterflyana said...

edy ;

ha tuan punya badan...
tak pakai pun la edy.kite simpan je sampai jadi pekasam.kekeke
thanks ye..:)

butterflyana said...

awak_arief ;

ehh mana boleh!!


:p

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com