Followers

Pages

Thursday, November 18, 2010

happy birthday to youuuuu



Selamat Hari Raya Aidiladha.
Semalam, aku sekeluarga pulang ke kampung di Johor sana padahal nenek nak buat korban hari jumaat ni. Memandangkan kesibukan ibu dan bapa yang tidak mendapat cuti, tambahan pula adik akan menempuhi peperiksaan SPM selasa depan, maka harus juga pulang mendapatkan keberkatan gitu. Dan semalam juga ialah hari jadi adik yang ke 17 tahun. Sampai plaza tol Senawang petang semalam, abah terus je menuju ke Dataran Senawang.


Ingat nak makan kat sana rupanya beli kek saje pastu balek. Rindu nak jumpa baby sebab dah sehari tak jumpa. Boleh? hahaha :p


Tu dia birthday girl juga SPM candidates kite.


Mesti beli extra blueberry cheese cake sebab ibunda tak makan cheese.


Konon teruja. hee


Adik dan keknya. Alahai tulisan pekerja kedai tu kenapa cantik sangat. Menyesal aku tak offer nak tulis sendiri. Cewahh tulisan sendiri tu macam lah cantikkk sangat kan.hee


Make a wish~




Lepas makan-makan kek, laju-laju mandi dan bersiap-siap nak makan malam di luar.



Sebulat suara makan di sini. :)


Menunggu turn sebab orang ramai. Ni dah feeling berbuka puasa pulak rasanya siap kena tunggu dulu baru boleh ambik seat. hehe


Borak sana mengumpat sini ketawa situ, air pun sampai.


Sos dia tu memang terbaik. Yummy!


Tak sabar. Tak sabar. Cepatlah mendidih. Begitulah suara perut semua orang haha.


Our big boss. :)


Eceh ni paksa-paksa Naim ambik gambar aku. hehe malu tau :p


Motif?


Makan makan juga, posing posing juga..haa


Bila dah kenyang muka pun jadi buruk haha.


Ok. Habis.


Settle semua. Alhamdulillah...


Bukan dia belanjaa. Bukan.
Dia tukang bayar je. :p


Dah kenyang kan? Boleh balik sekarang.


Amboi gembiranya dia tu. 
Happy Birthday, Adik.
Semoga panjang umur dan murah rezeki selalu ye.
Selamat menempuhi peperiksaan SPM yang tak susah sangat tu. hee
Semoga mendapat straight A's untuk SPM nanti.
Semoga menjadi akauntan yang berjaya eh ni macam awal lagi je? haha
Akak doakan yang terbaik untuk Adik.
Muahmuahh!


* Adik mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang wish dia kat facebook sana. Maaf, adik tidak dapat membalas kerana adik berpuasa facebook sampai spm habes. Sekian terima kasih.


8 butterflies concerned.:

NaniE said...

hepi besday, adik.
alamak, tak tau nama dia. panggil adik jela..gudluk SPM.

zulicious said...

hepi besday gak to adek yana...hehe..
best gile dpt mkn2...

E.d.Y said...

happy birthday to her..bestnye kek SR tu

selamat hari raya AIDILADHA...:)

HEROICzero said...

nampak sedap kek tuh. !

eheh, suka sangat sampai tersenum mcm tu skali.

anyway, gud luck!

butterflyana said...

nanie ;

nama dia azira..hehe
thanks, doakan dia ye nanie. :)

butterflyana said...

zu ;

adek ckp thanks..best zuuuu.hikk

butterflyana said...

edy ;

thanks edy..:)

butterflyana said...

heroiczero ;

suka sangat la tuu.hehe
tenkiu!

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com