Followers

Pages

Sunday, November 7, 2010

korang ada?


Orang kata, dalam dunia ni ada 7 orang yang muka seiras dengan kita. Orang yang kata, aku tak kata k. hee
Aku jumpa kawan kepada kawan aku dekat facebook yang sekali pandang, aku rasa macam memandang diri sendiri. Bila ditanya kepada ahli keluarga mereka juga setuju. Korang bagaimana?






Cuba teka mana satu ialah diriku? hehehe...


24 butterflies concerned.:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

ada hadiah tak kalau teka?/ hehehe

Benrauf 2.0 said...

aku tak tau nak teka sebab tak kenal. hehe. pelanduk dua serupa aku selalu berlakon iklan. masa aku kecik dia berlakon iklan cintai bahasa kebangsaan. time aku form 2 dia berlakon iklan hari kebangsaan yang Frank Sinatra nyanyi lagu tema dia. aku tak tau dia yang mana satu tapi semua orang ingat tu aku. Bila dah besar ni harap2 dia tak buat jenayah. Karang tak pasal2.

mUnie UncLe hUsin said...

bongok! aku ingat ko pakai rambut pelesu tadi...
muahahahaha~


sejibik kat tang mate kot~

Anonymous said...

Aminah Ali:ko lagi canteeekkk kot!!! hehehe

Anonymous said...

Aminah Ali:ko lagi canteekkkk kot!!!

farah shamira said...

mcm sama. eh? he? mana satu cik nina ni?

zulicious said...

yana yg pkai bju merah kan....hehe
xpe ko lg cun

s.h.i.d.a said...

aah same uuuuuuuuuuu..hehe..

sang kamen said...

ofcoz lah yg bawah tu ko.. taik lalat mahal mane bleh ilang gitu jertk...

butterflyana said...

keyrill ;

kalau teka salah pastu kena lempang boleh? hehehe

butterflyana said...

benrauf ;

hahahaha kalau sebijik sangat pun susah jugak tu kan. tapi kenapa time kecik pun dah muka sama, bila dah besar ni pun still sama?

butterflyana said...

yunie ;

bongok kan?hehehe
takde maknenye rambut pelesu tak kuasa i taww.hik

butterflyana said...

aminah ali ;

eh eh mina?hehehe
ye ye aku memang cantik, kau tak perlu komen dua kali.

kekeke :p

butterflyana said...

mira ;

cik nina dah ubah fikiran sekarang. nak free hair pulak.boleh?

butterflyana said...

zue ;

amboi puji bukan main. jom kfc sekarang!
hehe

butterflyana said...

shida ;

kann u?tapi u jangan sampai confuse pulak i yang mane tau. babab nanti.hee

butterflyana said...

sang kamen ;

hahaha right! ko memang hebat siap taik lalat aku pon ko prasan.:)

NaniE said...

yelah, sama.
ingatkan gambar yana imej baru tadi..hehe..

ain ilyana said...

mcm ku kenal tudung itu!
haha.
atleast pemes masuk blog k.yana neh!


oh!oh!dan oh!
kamu santek lagi :D

NuR 'aQiLaH said...

pic yg bawah kot tuan belog.
ekeke :P

butterflyana said...

nanie ;

hahaha takde maknenye imej baru k.
hehe :p

butterflyana said...

ain ;

yess tudung kamu lah itu..hehe
interframe baik punya i kasi tauu.hikhik

adoii puji lagi.jom kfc!

butterflyana said...

aqilah ;

haa pandaii..hehe

Aujinz said...

mesti yang bawah tue kan kan kan...
keh keh keh

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com