Followers

Pages

Thursday, November 11, 2010

hilang seri sudah



Eh yana, kenapa muka kau suram je? macam tak berseri...

Mana datangnya seri muka?
Bukankah dia datang dari hati dan naik ke wajah?
Kalau hati gembira dan bahagia, wajah pun bercahaya berseri macam bulan purnama.
Kalau wajah tak berseri, maknanya hati tengah sakit lah...begitu...




Most of time aku kat rumah sekarang ialah dengan membaca novel.
Ha dah kembali ke alam sekolah menengah ye diriku sekarang ni.
Bertemankan lampu bilik di atas tu.  :)
Bertambah feeling gitu...hee


* Wahai 15 November...tolonglah kembalikan seri wajahku....

6 butterflies concerned.:

cik shabah said...

wah!suka baca novel juge ye?kita sama!ngeh3 =)

farah shamira said...

best of luck dear. aku doakan! =)

Fantasy Bundle said...

Hai sis.jom singgah.ada dress dan blouse yang murah serendah harga RM20 kat sini http://fantasybundle.blogspot.com

butterflyana said...

cik shabah ;

eh samaa.meh gimme five! hehehe

butterflyana said...

mira ;

thanks mira..aku nervous sangat ni..:(

butterflyana said...

fantasy bundle ;

ala kenapa yang saya berkenan semua dah sold out? aaaaa

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com