Followers

Pages

Monday, November 1, 2010

welcome november



Salam bulan baru.
Betapa sedihnya apabila Negeri Sembilan tewas kepada Kelantan sabtu lepas. Tapi kalah bermaruah tu yang penting. Alhamdulillah takde yang mati juga takde bakar-bakar kerusi di Bukit Jalil pada malam itu. Nasib baik diorang menang. Jikalau kalah....memang la kacau bilauuu.tetttt. Tahniah Kelantan kerana menjuarai Piala Malaysia buat pertama kali. Meskipun N9 kalah tetapi tahniah juga kerana sampai ke peringkat akhir dan berjuang habis-habisan. Dan sayang sekali pemain utama yang diharap-harapkan injured ketika berjuang. :(  Penyokong N9 harus dipuji kerana walaupun kalah, kita tak memporakperandakan keselamatan orang lain. 
Next year kita fight lagi. Hoben jang hoben!




Ini ialah salah satu hostel pelajar lelaki di Uniten. Kenapa aku besesat-sesatan di sini?
Kerana aku memang free sangat untuk membantu Naim takkan dia nak angkut barang-barang dia yang agak banyak tu dengan menaiki motor kan? Uniten sekejap je dah habes satu sem. Sekejap sangat kot sebab cuti diorang sangatlah sikit. Best apa macam tu cuti lama-lama pun nak watpe kan.


Tukang menemani kerana bosan di hujung minggu. Eh bukan spm dah kurang sebulan ke? tetttt. :p



Tengok tuu. Rajin kan kakak tu susun-susun barang adiknya supaya muat disumbat semua ke dalam kereta?
Alahaiii. kekeke


Fofular ke medan selera ni wahai penduduk Bangi semua? Disebabkan nama medan selera ni macam popular tambahan pula cafe upten tu tutup, maka kita terjah sini jelahh.



Kueytiaw cantonese tu tak berapa menyengat. Menyesal order tu. hee


Mi bandung dia sedap kau tengok tu betapa kusyuk dan menghayatinya adik makan. huhuhu



Dah kenyang. Jom pulang bawak barang yang banyakkk tu. Sampai rumah kena kemas pulak. Eh keluarga kita perlukan bibik nampaknya. heheh


Eh tak habes lagi pasal bola. Ketika separuh masa pertama permainan kan, tiba-tiba aku dapat message dari seorang mek klate.." Sape y golkan ni?xaci r pnalti "
Erk? tiba-tiba emosi dekat aku. Tak pahammm. Selama ni takde pulak dia nak message aku kan ni di saat genting tiba-tiba memunculkan diri. Aku tak layan pun message itu harap maaf ye mek. Kita satu negara kann jangan macam tu k.

Salam 1 Malaysia. hee :)


10 butterflies concerned.:

mUnie UncLe hUsin said...

baju ko santek..
oke. xde kne mengena..
tapi tetap nak tanye..


macam kaen cotton..
pastu mcm pakai cardigan.. eh? yeke?
hurm.. sile jawab..
lalala~

butterflyana said...

hehehe yunie yunie..:)

aah kaen cotton.saye bukan pakai cardigan tapi pakai inner putih sajo.
baju tu saye beli 15hengget jer.hee

mUnie UncLe hUsin said...

hah! yang pasti bukan online kan?
kalo online.. cepat2 kasi link..
ehe~

murah bangat tu..
;)

butterflyana said...

bukan online.hehehe
murah kan?ni tetibe rase nak beli duaploh lapan belas helai ni.heee :p

mUnie UncLe hUsin said...

ko buat aku kira2 je mek oii..


duaploh..
pastu lapan belas..
sengalless...
muahahaha~

=P

butterflyana said...

kekeke..muahmuah! <3

E.d.Y said...

benci..benci..benci..kenapa johor fc xmasuk final...haha..xpasal2...

Ina Hashim said...

mdn selera tu mmg fofular especially time bkfes n lunch

butterflyana said...

edy ;

hehehe..next year mesti masuk.jgn benci2 k.hikhik

butterflyana said...

ina ;

oh yeke.tu la..sy pon dengar org ckp camtu..mesti byk choice lauk kan. :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com