Followers

Pages

Friday, November 26, 2010

belog saya cool!


Assalamualaikum.
Actually ni entri last week. Tak sempat nak post sebab macam-macam lah kan nak kena urus itu ini termasuk aku dah berpindah ke Gemas sana. Hari ahad tu aku keluar dengan Naim sebab nak beli keperluan-keperluan yang sangat penting, macam tau-tau je aku posting jauh dari rumah kan.hee

Uols pernah minum air kat cool blog? Kat mana-mana je sekarang ni besepah kita boleh nampak cool blog ni kan. Masa zaman rajin berblogwalking dulu ada jugak aku perasan ramai yang tulis pasal air kat cool blog ni. Dengar macam best sangat so hati pun rasa nak cuba.



Tu dia siap beratur masa nak beli kat situ. Ni baru sikit yang aku sempat snap. Lepastu tiba-tiba jadi ramai macam tengah kerumun air milo free.hehe




Aku order ice-blended perisa strawberry. Rasa dia biasa je takla special sangat cuma yang buat air tu menarik sebab ada black pearl tu ha. Bila kunyah black pearl tu macam kunyah chewing-gum perisa pandan pulak. Boleh tahan la sedap jugak tapi tak sampai tahap boleh menyebabkan perasaan teringin. Ala-ala macam teringin nak minum teh tarik di pagi hari..begitu. Ape benda aku merepek ni...hahaha




Lepastu aku dengan Naim pergi masuk hutan jap cari hadiah untuk hari jadi adik yang lepas. Gambar di atas cukup menjadi bukti. kekekeke :p




Jeng jeng jeng..I nak tunjuk beg ni. Selama ni koleksi beg semua yang ala-ala perempuan ayu jelita cantik menawan je kan, takde pun beg ala-ala santai. So kss tiba-tiba menghadiahkan ini. Hambik. Boleh bawak pergi aktiviti kokurikulum kat sekolah nanti. hehehe. Terima kasih kekasih. :)




Dan akhir sekali, masa untuk menukar mata. Mula-mula macam eh nak pakai mata apa ni. Boleh ke nak melapor diri kat sekolah nanti pakai mata ungu. Kena lempang dengan pengetua tak agak-agak? hahaha so untuk mengelakkan diri dari dipandang macam 'kau nak mengajar ke nak kerja kat kfc', maka aku beli mata kelabu jela. Kelabu ok lagi kot dari hijau atau biru. hee


Sekian entri yang ditaip untuk minggu lepas. I ada banyak cerita nak tulis kat medan maya ni. Nanti i tulis satu persatu ok. hehe. dadaaa...



11 butterflies concerned.:

mohammad said...

salam ziarah

cik shabah said...

tgah imagine cik yana pakai mata kaler pink,ouh sweet!keh keh keh ;p

eh orang tua memang manja ke ?

eiela said...

serius tak pernah dengar lagi,,nih baru dengar.

Latest Entri : Hati-hati Dengan Penipuan SMS

NaniE said...

tak penah minum lagi. bes ke?

mUnie UncLe hUsin said...

eh? anda dah boleh minum sesuatu (rujuk pearl sedap itu) yang macam anda minum itu kah??

aku xsure ko fhm ke tak bahasa aku neh..
hahaha..

butterflyana said...

mohammad ;

ohh sila-sila. :)

butterflyana said...

cik shabah ;

tu la tu. i pun memang teringin sangat nak carik mata color pink! mesti menggoda kan?aww hehe :p

butterflyana said...

eiela ;

takpe.lepasni u bleh try. :)

butterflyana said...

nanie ;

takla best sangat nanie.biase je.
hehehe :)

butterflyana said...

yunie ;

aku faham pe ko maksudkan!!
ko memang sungguh alert. ni buat aku syg ko lebeh ni.hee
ye pearl tu memang macam cendol @ cincau @ benda-benda yang aku tak suka tu! at last aku makan jugak..hahahaha

mUnie UncLe hUsin said...

yippie yeay!
ade ade geng bercool2 blog..
sebelum ni hanya mampu mempengaruhi adek aing sajoo..
skrg anda dah masuk list..
yippie!

neway..
kalo coffee blog perisa cappucino cmpur pearls memang masyukk..
oreo blog perisa coffee pon masyukkk jugak..
cube la try..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com