Followers

Pages

Wednesday, November 3, 2010

kerinduan = kejoggingan




Alahai rindunya bila terlihatkan ini. Rindu sungguh rasanya. Ni lah moment terakhir aku dengan team ni juga moment akhir aku bersukan secara serius.hahaha..Ingat lagi masa training dekat Kluang untuk Masum 2009, coach paksa kitorang lari tah berapa round dewan tu terlupa sudah. Memang tak berapa pancit time tu. Wahh memang steady wok! hahaha. Oh itu cerita setahun lalu. Kini, setelah lemak bertepu-tepuan di dalam rongga badan, maka jogging sikit tapi diri ini mudah pancit. kekekeke :p


Oleh yang demikian, jom lah kita test stamina diri pada hari ini. Kita tengok berapa round yang berhasil. Berbekalkan baju masum buat pengubat rindu dan semangat. Berusaha!  Tapi apa kes bila warm up pun main-main tau. Siap boleh terlupa dari atas ke bawah ke atau dari bawah ke atas atau dari tengah? hahaha parahh.


Dua orang ini lagi hebat dari aku nampaknya. Tu feeling muka penat la tu ceh.


Tak sampai seround dah pancit makcik baju merah tu alololo. Hey at least i berjogging tau even jalan je yang banyak. Eh jalan pun kategori jalan laju tu tau. *nak jugakk 
heeee :p


Pastu feeling bersiar-siar di taman dengan mengambil gambar begini. :p 
Dah dah jom balekk.


Kesimpulannya, i memang sangat rindu nak tampaq bola. T____T
I miss uols, my teammate.


12 butterflies concerned.:

SURIA AMANDA said...

comel2 adik2 semua eh..joging pun sempat posing....mekasih komen kat entry ahkak...

s.h.i.d.a said...

rndu juga saat menampar bola di tengah panas..skarang bdn sdh seperti dipam2..uhu

ain ilyana said...

huhu!
rindu nak basah ketiak bersama.
hahaha!

ye betul, lemak sudah bertepuan dalam rongga badan. buat kempis perut pun maseh lagi berketak dgn lemak T_T

faeznaem said...

kamu upload gamba haku yang unta itu!

mUnie UncLe hUsin said...

rindu nak merajuk secara tibe2..
muahahahaha~

white rose said...

yana, kamu main bola tampar ke?
akak pun main gak...pemain perak tengah...

jadi laa kan...
hehehe...

petang2 pun ade maen bola tampar jugak...

butterflyana said...

suria amanda ;

eh posing tak kira di mana kak.hehe ur most welcome ahkak..:)

butterflyana said...

shida ;

alamak tu yg merisaukan tu kan.bdn seperti dipam2.ala tak suke..huhu

butterflyana said...

ain ;

rindu nak berbusuk2 bersama.haha
lemak2 ni nampaknya menyayangi kita kerana sentiasa ingin bersama kita kannn.

kekeke

butterflyana said...

naem ;

hey! mana ada unta?

butterflyana said...

yunie ;

hahahhaha.tu part yang paling tak dapat dilupakan.apekah motif kamu ketika itu?hehe yunie yunie..rindu betol kat kamu!

butterflyana said...

white rose ;

dulu-dulu ade la main kak.masa belajar kat u dulu.sekarang dah tak.rindu dah ni..hehe

wahh player perak tengah..mcm hebat je bunyi nye tu?

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com