Followers

Pages

Sunday, September 2, 2012

Jumaat



Assalamualaikum.

Aku kan suka pergi minum petang kan. Sejak adik belajar kat Subang tu, sejak dah bulan puasa haritu, lamaa sangat tak pergi minum petang.


Kelmarin kena hantar adik balik Subang. Saje gedik singgah Bangi jumpa Naim dan pergi minum petang kat Bangi Kopitiam. 
Yes akhirnya...











Ini favourite. Roti bakar rangup memang kena sangat kalau disekalikan dengan air kopi. Yang mangkuk-mangkuk tu bukan i punya ye. Diorang ni kata minum petang, dia order macam makan tengah hari pulak. Tak pahammmm tau...














Muka puas hati. :p













Adik order kuetiaw sup untuk minum petang pastu menyesal sebab tak sedap. haha...













Ceh..sempat lagi tu main sudoku.













Ibunda order mi udang yang tak berapa nak udang. Seketul udang pun nan ado!










Ni pulak hadiah dari Naim. Mula-mula aku pergi jemput dia, dia masuk kereta terus pukul aku guna hammer comel ni. Pastu terus berbunyi lagu happy birthday. Memula aku tak perasan tau. Ingatkan bunyi henfon Naim. Pastu lama-lama baru la 'laaa lagu happy birthday keeee'.
Alolo..terasa kembali ke zaman kanak-kanak tau. hehehe...
Terima kasih, Naim. First time dapat hadiah yang comel macam ni. :)













Rasa nak lempang diri sendiri bila tengok gambar ni. kekeke..
Terima kasih semua kesayangan kerana menceriakan hari-hari saya. Sayang amat kat semua! :)





6 butterflies concerned.:

Anonymous said...

pergi merisik kss ke yana? hakhak

Annie Han Yeon Rin said...

Kopitiam bangi tu saya selalu je lalu tapi tak pernah mencuba.. rugi la pulak tak pernah masuk.. tengok roti bakar dia sangat mengancam.. mesti sedapkan?

Alahai.. rugi.. rugi...

duniafana said...

ni bukan minum petang kak,ni minum tak pantang..:p

yana lyana said...

anon ;

baik mengaku ni siape nii...

yana lyana said...

Annie Han Yeon Rin ;

hehehe..takla special mane pun kamu..biase2 je..same je mcm kopitiam yg lain.. :)

yana lyana said...

duniafana ;

tu lah tu kan..dah langgar da pantang diet kite..hikhik..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com