Followers

Pages

Wednesday, September 12, 2012

busy lah sangat



Assalamualaikum.


Sejak-sejak lepas raya ni, kemain liat nak update blog. Balik sekolah dah nak rehat-rehat, kang malam nak tengok tv pastu tidur. Punyalah malas nak spent sikit masa kat sini kan. Kesian uols terindu-rindukan i kan. eh....


Sekarang tumpuan kat pelajar 5 cantik. Diorang tengah menghadapi peperiksaan percubaan SPM. Tapi paper landskap belum lagi. Tu buat aku makin berdebar tu. Dapat ke diorang jawab, ada yang tidur tak masa paper aku tu, bawak pensel warna tak, macam-macam lah yang aku risaukan. Tahun pertama kan aku pegang kelas peperiksaan. Tahun lepas relaks lagi sebab tak ajar pelajar form 3 atau form 5 pun. Berbulan madu je tau. Tahun ni dah mula tak senang duduk. hehe...


Cerita-cerita lain nanti kemudian aku update ye. (harap-harap rajin lah kan..hee)


Jom layan gambar dua minggu lepas.









Akhirnya jumpa jugak dengan Yanty raya tahun ni. :)
Tapi nak bersembang sakan tak sempat sebab dia datang dengan family dia and kebetulan diorang nak berjalan raya rumah sedara diorang. Tak kisahlah. Jumpa kejap pun jadi. 
P/s : Yanty, boleh pulak terlupa ambik gambar dengan anak ko. :(













Ibunda diapit oleh si-si gojes.  :p
Tunang abang aku pun sempat singgah beraya hari yang sama yanty datang beraya. :)













Feewit. hehe...
Dan malamnya tu Nurul pulak datang. Padahal dah sarat dah aku tengok perut dia tu. Nak jugak datang beraya kan. Aku layankan je. Siap sesat-sesat husband Nurul tu nak carik rumah aku. hehe..
Tapi borak punya borak sampai terlupa nak ambik gambar. Nurul nampak berseri-seri sangat. Confirm dalam perut tu ialah baby girl yang ada rupa macam makcik yana ni sebab mak dia masa pregnant asiklah mengidam nak jumpa aku je kan. Terkenan lah nanti tu. kekeke...




Ok uols, orang busy nak tidur dah ni. Good Night.
Thanks sudi baca! :)





6 butterflies concerned.:

Rara Nasiha said...

sekarang ni masih dalam mood raya lagi kan? hehe :)

Arjuna Silvera said...

masih dalam mood raya..salam syawal

Cikbintang said...

wahhhh cikgu yg brdebar2 kn hehehe

Mr feckry said...

raya tak habis lagi..moh kita belasah kuih raya lgi

yana lyana said...

rara nasiha, arjuna silvera, mr feckry :

selagi kuih raya masih ada, mood raya juga still ada..sampaii ke raya haji nanti..kekeke...

yana lyana said...

cik bintang ;

serius tau..mmg cikgu yg berdebar..hee

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com