Followers

Pages

Sunday, October 31, 2010

selamat pengantin baru, sayang




Taraa...
Inilah pasangan yang diraikan semalam. Gambar ini diambil oleh Kalerpensel Photography. Cun bukan?
Betapa sedihnya diriku apabila tidak dapat menghadirkan diri di hari pernikahan Yanti iaitu pada hari Jumaat atas sebab-sebab yang tidak mampu dielakkan. cewah tetapi dalam sedih-sedih tu, before Yanti akad nikah sempat jugak dia call aku..dengan suara yang sangat excited sampai nak terpecah gegendang telinga aku..

Na..aku nervous ni..
Relax..akad nikah kul bape?
Kul 5 nanti..aku dah nampak family Apek da..
Ooo nikah kat masjid ke?
Aah..ko doakan kejayaanku tau..haha..
haha..ok2..selamat penganti baru Ti..

Bongok ok minah tu. Kejayaan apenye..haha.. Tapi aku happy sangat dengar suara dia yang ceria sangattt tu. hikhik. Jadi, pada petang itu, aku pun dengan kudrat seorang penganggur yang tiada berduit ( sedih sangat kau ni yana..haha ), pergi membeli hadiah buat pengantin baru.


Apakah isi kandungannya? Oh biarlah rahsia malu lah i kalau uols tau yang i belikan set barangan kemas dari Tomei buat pengantin kita. haha memang TAK la kan.huhuhu :p


Before pergi mesti posing dulu. Ehem, sila fokus pada si comel pink itu jika kau masih ingat asal usulnya.hehehe :) Dapat juga i rasmikan pada hari berbahgia ini. heee nyampah je kan.


Mula-mula sekali kita reunion secara kecil-kecilan bersama rakan-rakan sekolah rendah. Yanti tak sama sekolah dengan kami pun tapi sama duduk di berek polis. :) Gambar ialah diambil dari album mira di facebook maklumlah Kak Nina miskin tiada kamera canggih meletop kebabom. hee


Bergambar pula dengan kedua mempelai ceh ayat rasa nak lempang je.haha


Eh ini Tikah. UTHM spikers bersama-sama dulu kenapa kau sesat di sini Tikah? kekeke
Aku dengan Tikah sama universiti juga satu team main volleyball dulu, Tikah ni jugak same belajar dengan Yanti masa diorang belajar kat UTM Jalan Semarak dulu. Jadi gabungan ini menghasilkan fenomena rakanmu rakanku jua. Begitulah kisahnya :)


Okay. Dua gadis cun bersamaku ini ialah classmate Yanti masa kat sekolah teknik dulu. Erni dan Emi.
Erni ni rapat dengan Yanti. Rapat sangat sampai jeles i tau..haha. Tapi jodoh aku dengan Erni panjang pulak sebab kitorang sama-sama masuk Kolej Matrikulasi Melaka dengan UTHM. Sama lah kita. Oh lupa, Congratulations Erni for your graduation day! Erni konvo dua hari selepas aku konvo sebab dia fakulti lain maka tidak sama hari konvonya. begitu....


Alamak! betapa sharp nya picture ini. Sekali lagi ini ialah dari album Jajah yang punyai kamera kebabom. :)


Dan berunion kecil jugalah rakan-rakan Sekolah Menengah Teknik Tuanku Jaafar ini. I likeeee. <3


Bergambar di banner pengantin baru. Santekk banner dia! :)


Inilah Jajah, kelasmet saya dahulu kala. :)


Hoi sedih tahu bila gambar dengan tuan punya badan jadi camni. Gegarrr! Aku tau gambar kite ni dekat kamera photographer ko cun kan, Yanti. Nanti bagi tauuu. :)


Pelamin yang sungguh indah!
Selamat Pengantin Baru buat sahabatku, Nur Azeanty dan Ahmad Syafique.
Semoga uols bahagia, murah rezeki dan dapat baby cepat-cepat k. I tak sabar nak ada anak angkat.boleh macam tu? hahaha..I'm happy for you, Yanti. :)


Jangan ditanya turn i bila k kalau tak i mengamuk sakan nanti. Bye.

10 butterflies concerned.:

mUnie UncLe hUsin said...

time u bile?? hehe~

dya adriza said...

Sweetnya pengantin ^^ biasanya masa member kawen ni, baru la buat reunion secara x langsung hehe.

x pe dear, ada jodoh nanti kawen la kan =)

NaniE said...

okey, nak tanya jugak..turn yana bila lagi..? hehe..

MOFASAD said...

gua ada masa tu. lu pasan tak?




ok gua tipu

farah shamira said...

u bila lagik nana? hakhak.

butterflyana said...

yunie, nanie, mira :

gggrrrrrrr! uols nak kena lempang tak?hee

butterflyana said...

dya adriza ;

betul tu kan dya.reunion masa kawan kawen.hehe
ade jodoh nanti i jemput u k. eh tibe2
hee

butterflyana said...

mofasad ;

eh memang pasan ko pon.kenapa plak tipu.sedap kan nasi minyak haritu.

inaaa. said...

ehh.ada gambar i lah.
:)

butterflyana said...

yina ;

hehehe tapi sedih la gamba kite bedua takdek. :(

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com