Followers

Pages

Friday, October 22, 2010

one happy family at home!


Assalamualaikum.
Macam-macam aku dengar pasal kes posting guru-guru baru ni. Yang memberi harapan ada, yang memberi senyuman sampai telinga ada, yang buat kita rasa menyampah ada, macam-macam ada. Tak tahu lah mana satu yang betul. Aku rasa dah beribu agaknya yang menyumpah seranah kementerian tu. Sekejap a sekejap b sekejap lagi jadi z pulak. hadoiii hari-hari macam ni, masuk tahun depan muka pun dah macam makcik sebab hari-hari tension. hehehe. Dah dah sekarang ni jangan percaya sangat dengan khabar angin. Nanti ada lah tu. Kalau dah rezeki tak ke mana kan. Baiklah, aku terus menunggu! dengan senyuman..hehe. :)

Ehem. Gambar family dekat kedai gambar dah siap.
Taraaaaa!



Ceria kan? Muka aku la yang ceria terlebih tu. hahaha. Pami dah jadi lain sebab tak pakai spek. Akak yang ambik gambar tu kata kalau pakai spek nanti mengganggu. Ada reflexion ke ape tah. Tapi dia edit gambar memang cun, tengok pulak yang dah siap frame lagi terbaek dari ladang! I likeee. :) Kedai macam ni lah yang kita nak. Memuaskan hati pelanggan. hehe. Gamba konvo Pami kesian gila. Dia ambik gambar dekat kedai apek tua yang time tengah ambik gambar, apek tu mabuk. hahahaha. So terjadi lah gambar skema dan semua ahli keluarga macam baru lepas perang dunia kedua masam mencuka.haha Gambar tu aku takde sebab masa tu aku tak balik Seremban, final exam kot. huhuhu. Soft copy nya juga ialah tiada maka tak dapat upload sini untuk bagitahu uols betapa perang dunia nya muka keluarga aku dalam gambar konvo Pami tu. hehehe :p

Ish makin merepek pulak kan.hee. Kesimpulannya, nak bergambar pilihlah kedai yang bagus. Jangan fikir murah je tapi langsung takde kualiti. Oh macam bagus menasihati orang.heee :p
Bye.



14 butterflies concerned.:

inaaa. said...

wah gamba santekkk!

faeznaem said...

dimana jaw line saya? huuu..

butterflyana said...

yina ;

baik u cakap sekarang i ke gambar yang paling santekk?? :p

butterflyana said...

naem ;

sudah gemok. tapi jerawat tiada langsung ok.dia edit bagi nampak flawless jer.hahaha

cik shabah said...

ehem3!kemsalam kat mamat ensem baju kemeje pepel tu ble?hehehe =P

E.d.Y said...

cantik gambar..dulu xamek pun gambar studio

NaniE said...

Okey..entry Paris done..terima kasih tunjuk ajar itu..hehe..

inaaa. said...

ahahahh.semua santek.gamba cun.model2 apetah lagi.euwwww

ain ilyana said...

auuuwww~!
sanetk bangat!

kem slm kat bekas coach saye ye.hehe

butterflyana said...

cik shabah ;

ehem.amboii dia tu.babap karang. :p

butterflyana said...

edy ;

hehe thanks.ni pun ibunda suruh baru lah semua berusaha bersama2 pergi studio ambik gambar. :)

butterflyana said...

nanie ;

good job nanie! :)

butterflyana said...

yina ;

meh i belanja u makan pizza hut sekarang juga! :p

butterflyana said...

adek ain ;

hehehe bahek.ingat lagi kamu ya. :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com