Followers

Pages

Monday, October 11, 2010

hadiah konvo untuk diri sendiri


Assalamualaikum.
Salam Isnin semua. :)
Semalam aku dah selamat berkonvo dengan jayanya. Alhamdulillah.
Aku gerak ke Johor hari Jumaat petang.
Sebenarnya dari hari Khamis aku teguh berada kat rumah je tau sebab nak tunggu beg coah yang aku beli online tu punya pasal.
Tapi still tak dapat-dapat. Jumaat tu aku yakin betul beg idaman aku tu akan sampai tapi hampa weh.
Hampa! Benci tau.
Sampai ke petang bila ibunda suruh siap-siap nak gerak ke Johor, beg aku tak sampai lagi.
So, aku pun dengan penuh keredhaan, terpaksa menerima bahawa tiada rezeki aku nak bergaya dengan beg coach baru di hari konvokesyen..sob..sob..


Ni masa raptai. 
Pakai beg lama saje daku..huhu..
Masa konvo semalam, Pami dengan Naim muka dengan penuh rasa bangga bawak hadiah besar punya untuk aku.



Lepastu mengada-ngada nak bergambar salam-salam bagai. Aku layan jer..hehe



Dah siap nak balik-balik tu,
Pami suruh aku bukak hadiah tu dalam kereta. Dia kata malu la kalau bukak depan dia kat rumah.
Dia bawak kereta dia, aku naik kereta dengan abah.
Mengada tau kena bukak jugak dalam kereta. Aku ikut je la kan. Adik yang baik gitu kann. haha
Rupanya bukan hadiah dari dia, tapi beg coach aku tu.
Hampeh je.
Pami kata beg tu sampai hari Sabtu.
hahahhaa jadi lah hadiah dari diri sendiri sempena hari graduasi sendiri. :p


Yes. Akhirnya menjadi milikku. :)


* Nanti kite cerita kat awak semua pasal Hari Konvokesyen kite k. heee :p




8 butterflies concerned.:

mUnie UncLe hUsin said...

eh? eh?
mane leh baju upha ngan nad same???
mencik2x..
nak baju same jugak..
hoho~

naniE said...

haha..pami jahat..
sajer je buat org runsing sampai kaciwa ngan coach tu..hehe..

hBz said...

Guru yang cemerlang terbilang terbaik! buktikan!!!

farah shamira said...

tahniah my fren!

butterflyana said...

yunie :

same kan?hehe cantik lah baju kain cotton mereka tu.

butterflyana said...

nanie ;

hehehe.memang tau.kesian kite tunggu lame. T___T

butterflyana said...

hbz ;

yeahhh. thank u. :)

butterflyana said...

mira ;

thanks my fren. :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com