Followers

Pages

Saturday, October 2, 2010

one little two little three


Hai.
Terima kasih kepada yang sudi memberi pendapat tentang wajah baru belog ini. Kenapa masa belog aku bersepah dulu tiada seorang pun yang tampil membuat pengakuan. Kenapa? :p Malu i tau sebab syok sendiri tengok belog macam kemas je padahal sepah semak samun je kan. huhuhu
Sekarang dah tak berjaya nak letak iklan nuffnang dekat bawah recent post tu. Tak hape yang error sangat tak tahu lah malas nak layan. hee
Tapi nasib baik earnings tetap jalan. Thanks nuffnang! :)

Nak buat pengakuan bahawasanya kan..aku kan..memang tak pernah beli barang secara online. Betapa kuno nya aku kan? hahaha padahal korang setiap kali nak tambah baju, nak tambah beg, nak tambah contact lens mesti search kat internet je kan? Korang memang maju. hehehe

Jadi aku terpanggil untuk membeli secara online bila melihat satu beg coach ni.
Terpikat sangat weh. Sangat.
Sebab kebetulan ada 7 days sales kan memang laju je mata aku menyelongkar beg-beg coach yang mampu menggoda nafsu shopping aku. So kesimpulannya memang jumpa lah kan.
Dah jumpa tu terus berdebar-debar takut dah sold out ke atau terlambat order sebab memang murah kan.
Fine lah memang replica je i tak mampu beli yang ori. *down ( hahahaa mula nak gedik )




Memperkenalkan....
Inilah beg yang dipuja-puja itu. Cantik kan cantik kan?
Disebabkan beg ini lah aku pergi merayu-rayu kau tahu dekat penjual beg ni cakap please dear, i memang nak sangat beg ni, reply me a.s.a.p ye nanti i terus bank in duit...ha dah macam apa je kan. Biaq pi! hehehe
Tapi bila aku dah berminat nak beli tuannya tak pulak respon. gggggrrrrrr tambah kedut lagi muka Kak Nina kau ni!
Aku dah nak tido malam tadi baru dia reply ok n mintak details pasal aku.
Laju je tak sampai seminit aku dah reply balik dah tapi pastu takde respon jugak. Tak lena aku tido tau memikirkan kenapa dia tak reply bagi nombor akaun. Dan sampai lah ke saat ini! Persaingan makin banyak aku tengok. Merayu-rayu jugak macam aku tapi aku merayu kat private message lah kan malu la merayu kat public ni. hikhikhik :p




Please lah wahai penjual. I nak ganti beg coach i yang dah lama tu, zip pun dah rosak tau. Cepat-cepatlah reply ye. Jangan kata berniaga online pun macam office hour sabtu ahad tutup. T____T



P/s : Baju kuning aku pakai tu ialah baju kemba. Fit-fit kan dengan aku? Kami memang kemba.hee :)




7 butterflies concerned.:

s h i z u k a said...

eh.kamu usha juge disitu ye,hehe,
sy ade usha2 juge.tp dah rambang mate tak tahu nk beli yg mne.heeee.

butterflyana said...

hehehe.banyak jugak yg santek saye pon hampir rambang nasib baik ada yg terpilih..heheh

jom sambar satu! :)

naniE said...

amacam beg tu..?
sudahkah berjaya dimiliki..?

mr and mrs sapic said...

na nk jugak coach itu.... sgt santek... da lme xbli beg same kale n same jenis...winnnndduuuuuuu.....

butterflyana said...

nanie ;

berjaya! dalam minggu ni dapat la..hehe

butterflyana said...

yanti ;

santek kan?tu yg daku terpikat sangat tu..hehe
jom beli barang same lagii.jom!

Miss said...

hye..cantekla beg..u beli dkat mane ye? mind to share? thanks :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com