Followers

Pages

Thursday, October 21, 2010

giveaway kecantikan #2


Siapa tak suka pakai masker? rugii..hehehe. Aku suka pakai masker sebab rasa sejuk je pastu tegang sampai tak boleh nak senyum. Bercakap apatah lagi. hee..




Ini masker favourite aku. Sedap sangat bila pakai. Bau dia wangii macam bayi~ haha. 
Aku pernah try buat masker sendiri guna putih telur. Best memang best tapi bau dia mampu memuntahkah dirimu tahu? hee. So, nak masker yang harum lagi free tak? hahaha jom join contest ini.


Kalau bertuah, kita akan dapat satu kotak masker yang harum lagi comel ( bak kata penganjur ). Dalam kotak tu ada 4 masker so boleh guna sampai 4 kali lah. ( kata penganjur lagi..)


Ha ini lah masker nya. Best kan best kan? So tunggu apa lagi. cepat cepat contest ni dibuka 3 hari sahaja! :)


14 butterflies concerned.:

faqhrule said...

masker dengan maskara lain eh?

LUKISAN PENA said...

cmne nak join?
laki2 bolek ke pakai masker?
kalo dia design mcm masked rider...mesti lagi cun bila pakai jalan2..

Seri said...

rasanya dah terlambat nak join contest tu. huhu

NaniE said...

alamak..tak reti. semalam dah upload gambar. bila klik kt link, camne nak linkkan ngan gambar..? tak jadi jer..

E.d.Y said...

lelaki boleh ke??hehe

fiq said...

best x masker yg awak pakai tu? apa kesan2 positive nyer? mcm nk try.

butterflyana said...

faqhrule ;

mana sama.cepat pergi buat assignment pasal perbezaan dua benda tu!

butterflyana said...

lukisan pena ;

nak join, klik kat link yang aku bagi tu. hahaha nak bawak mask pegi jalan2?bagusss! :p

butterflyana said...

seri ;

tak terlambat lagi.cepat cepat ada masa lagi ni. :)

butterflyana said...

nanie ;

hehehe.boleh.klik kat gambar, bila dah bold,klik plak kat link pastu paste kan je link yang dah di copy kat blog tu. Good luck!

butterflyana said...

edy ;

mestilah boleh. kalau menang n taknak pakai mask tu, boleh post kat i.takde masalah.hehehe :p

butterflyana said...

fiq ;

best! rasa ringan je muka. pastu dia buang kekotoran jugak. try la. :)

ardinihumaira said...

Salam..
terima kasih kerana sudi menyertai Giveaway Kecantikan #2 anjuran ardinihumaira.com. semoga bertuah!
;)

~dni

butterflyana said...

dni ;

thanks! semoga saya lah blogger bertuah itu. hehehe aminn. :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com