Followers

Pages

Tuesday, October 19, 2010

diary merapu kak nina



Aku tempah frame ni haritu, pastu lupa nak ambik. Boleh? hehehe. Suka hati je balik konon dah settle semua kan. Disebabkan tarikh ambik frame ni sampai 12 Oktober haritu, so cepat-cepat lah aku mintak tolong kawan yang masih belajar kat u tu tolong ambikkan. :)
Bila dah selamat diambil, cara untuk sampai kepada tuan tanah ni pulak yang jadi masalah. hehehe. Memang nak mintak tolong kawan aku tu post kan je tapi berat lagi besar kot frame tu habis berapa pulak la ringgit malaysia nye nanti kan. Rasa malas nak fikir dah biarlah kawan aku tu buat harta dia dulu buat sementara waktu. :p
Pastu, rezeki aku agaknya bila dapat tau kawan aku, Nini nak pergi pulangkan jubah. Nini ni duduk kat Seremban jugak. So, mintak tolong Nini je lah. yeay! :)


figura : kak nina tengah membeli belah

Lepas ambik frame, Kak Nina korang ni pergi beli barang-barang nak buat kek coklat. yummy! Nanti dah jadi kita sharing is caring resepi hokey. :)



Lepastu, pergi pekena kueytiaw tomyam meletop ni. Memang meletop weh. Berasap-asap telinga aku sambil berpeluh-peluh ketika bersantap. hahahaha terbaek wok! Kalau pergi Taman Tuanku Jaafar kat Seremban ni singgah lah kat Restoran TomYam apa tah nama dia terlupa sudah. hehe
Serius puas hati lain kali kalau nak makan tom yam lagi boleh datang sini. :)





Dah dapat frame sayee. Oh abaikan kucing yang interframe lebih tu. hee :p Cantiklah frame ni tapi gambar tiada lagi kena tunggu diorang pos.

Sekian, thanks sudi baca diary merapu ini. hee :p


12 butterflies concerned.:

y@n@ M!B said...

hye hye..mcm kembar kn..dh la nama pon sama babe! ish³~

nice frame..dan kucing itu juge..hehe~ =)

s h i z u k a said...

sy pon sme.telupe mo amek.rushing mo balik je.frame tu besame cik po.po skang.ble la sy nk amek.huhu.

hBz said...

woot~
dah siap kek tu nanti hantar2 la sini juga. kita makan sambil tengok siti kelembai

faeznaem said...

huhu.. abie sebok je interprem..

mr and mrs sapic said...

na ko baya brape tok frame 2??? same frame la kte...nama U je laen....suke2...

butterflyana said...

yana ;

eh eh nama pun sama ni memang kembar abes ni..hehe. :)

butterflyana said...

kemba ;

Tu lah kan.masa konvo tu semua nak cepat je kan bergambar la pulang jubah la ambik transkrip la sampai lupa pasal frame mahal itu.
hikhik :p

butterflyana said...

hbz ;

ahh takmo.makan sambil tengok chinta laa

butterflyana said...

naim ;

time2 tu lah dia sebok nak jilat bulu tauu.haha

butterflyana said...

yanti ;

same?hehehe suke2! :)
rm95 yanti.mahal pon aku belasah je.hehehe

E.d.Y said...

WOW...cantiknya frame tu

butterflyana said...

e.d.y ;

kann? hikhik

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com