Followers

Pages

Tuesday, October 12, 2010

akhirnya sempurna


Pada pagi 10.10.10 itu, aku still berada di rumah nenda. Bangun awalll pagi, breakfast dan gosok baju. Oh saya tak pakai baju baru pun untuk konvo. Baju raya je sudah. T___T
Macam yang dirancang, kitorang nak gerak ke universiti selepas zuhur. Perjalanan dalam 40 minit camtu tak tau kenapa aku macam tak kesah pun gerak lepas zuhur padahal majlis start pukul 2.30 petang. omg!!
So, sampai-sampai je kat Parit Raja, time tu lah abah nak pergi isi minyak kereta. Aku dah tak keruan.

'Abah, tak sempat dah ni..nak kena daftar lagi..'

Abah pun terus tak jadi isi minyak kereta, laju je masuk universiti aku. Seperti dijangka, aku memang terlewat. Aku nampak kawan-kawan tengah sebok snap-snap gambar. Diorang terkejut nampak aku.

'Baru sampai ke Yana? Cepat-cepat pergi daftar dulu.'

Masa aku daftar tu, nama aku siap dah dipangkahkan kau tahu? sebab diorang taknak sebut lah nama siapa yang tak datang kan. Nasib baik sempat tau kalau tak menangis air mata darah aku hari itu. huhuhu
Pastu nak pakai-pakai jubah tu, nak pin-pin itu ini, boleh pulak pin aku patah. Dah kelam kabut tu lah jadinya. hehee
Tapi akhirnya selamat juga semuanya even aku rasa aku agak messy pada hari itu. *sedih
Habis semua sesi penyampaian ijazah, dah pukul 5.15 macam tu la. Cepat-cepat je semua graduan keluar mendapatkan family tercinta juga si dia tercinta eh eh tu aku je kot. :p
Cuaca petang tu sedap mata memandang tak panas tak mendung. Cerah je penglihatan tinggal rugi tak ambik pakej fotografi je hehehe tapi takpe Naim ada sudi snap-snap gambar kakak dia yang banyak songeh ni. hee :p



Dengan family tersayang sangat!


Dengan kawan-kawan yang bersama tunggang terbalik selama 4 tahun. :)
Ada banyak lah boleh tengok kat facebook saya. Sila lah silaa. :))




Nah. Ni untuk orang-orang yang saya sayang. :)


* Doakan perjalanan karier saya pula ye lepas ni. :)


5 butterflies concerned.:

farah shamira said...

tahniah ye nana!
xsabar mahu konvo pula!

Nabiel said...

Congrats yana!!=)

mUnie UncLe hUsin said...

buah dokong tak de ke?
hurm..
dokong adik beradik ngan duku tapi ketebalan kulit dia berbeza ye..
kot2 la ko tak tau...

eh? ade kaitan ke??
huahuahua~

butterflyana said...

mira n nabiel ;

thanks kamu berdua.
*hugs* untuk mira je k. hehe :p

butterflyana said...

yunie ;

eh eh ehh? hehe buah2 tu sy arif betul dah kamu.hehe :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com