Followers

Pages

Thursday, October 28, 2010

19 tahun dah dia tu


Hari ini 28 Oktober 2010. Hari ape ni? jeng jeng jengg....
Hari ini ialah hari jadi Naim yang ke 19 tahun. Patutlah semalam beriya dia nak balik padahal ada satu lagi paper nak kena hadap hari sabtu ni. hee So, bila tuan punya badan dah ada di rumah, maka desas desus untuk makan di luar telah disuarakan oleh pihak berwajib. Badan-badan berkanun yang lain hanya menurut perintah. ( aku, adik ngan pami la tu.haha )


So, sebulat suara telah bersetuju untuk makan di sini. Dah bertukar pulak nama kedai ni. Dulu Papa Chop Mama Grill, sekarang jadi Paroi Chops N Grill. ah belasah je asalkan kedai yang sama menjadi kegilaan adik-adik n abang aku. Diorang la yang nak makan sini. hee


Muka si lapar 1.


Muka si lapar 2.


Oh, bonda mungkin tak lapar ye? hehe


Adik juga tak berapa lapar kot. Mungkin dahaga? :p


Inilah dia si birthday boy yang semakin gemok. Bila final exam datang je dia mesti gemok. haha
Eh eh mana abah? abah i low profile orangnya maka gambar tiada. boleh? hehe abah ada duduk sebelah Naim tu. :)


Kau tengok betapa pelahapnya Kak Nina. Satu jug air dia mintak. hahaha air epal tu sedap sangat sebab dia letak asam boi. Memang terbaek la sampai sekarang terasa lagi kesedapan air tu. :p


Okay. Cukup menggoda keimananmu tak? hehe :p


Makan-makan-makan sampai besarr. hikhik


Settle semua. Licin!


Akhirnya ada gambar abah. Tapi tertido pulak. hehe thanks abah belanja malam tadi. :)
Bila dah kenyang, membebel sana sikit, membebel sini sikit. Kami pun kembali pulang.


Oh. Bila dah kenyang memang jadi gedik sikit. hehe
Ok dah. SELAMAT HARI JADI NAIM! :)


7 butterflies concerned.:

man yusoef said...

cukup mengoda keimananku...dah la makan kuih 3 biji je....tiba-tiba disajikan dengan gmbar yg lazat-lazat...rasa cam nak gigit jek meja ni...haha

Hanis MY said...

Yana...join la contest tu...hehe, btw happy birthday jugak tuk naim..

hamboi man, naper makan sikit sgt diet eh?

faeznaem said...

sengkiu.. nak hadiah!

butterflyana said...

man yusoef ;

gigit gigit jangan tak gigit!
hahaha kenapa makan 3 biji kuih jer kan dah kebulur?hee

butterflyana said...

hanis ;

ala kite takde gamba best la nak join.hehe

butterflyana said...

naem ;

takde duit! jum makan kek kat secret recipe.jummm

farah shamira said...

selamat hari jadi juge naim!

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com