Followers

Pages

Wednesday, October 20, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)


Buat kali kedua aku join contest dekat blog NADIA. Mencuba nasib lagi. :) Hadiah dari Paris? Adakah ia keychain eiffel tower atau teddy bear yang sedang peluk eiffel tower? haha merepek. Disebabkan memang sudah menjadi follower blog ini, jadi teruskan lah usaha murni ini apabila ditag oleh cik ema rozaini kite. hee :)

'Eiffel Tower Giveaway'





Sekarang kita tag 3 blogger yang lain :

1. Yunie
2. Nanie
3. Mira




20 butterflies concerned.:

naniE said...

orite, malam nanti saya buat. baru balik opis neh..penat jenjalan tgk site..hehe..

Hanis MY said...

thanks singgah blog...arigatou! kalau sudi follow me back k..

HEROICzero said...

hehe gud luck! =)

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

ohhhhh jauhh nya nak ke parissss.... best sesangat nak ikuttttttt....

H A N S said...

hai butterflyana! gudluck 2 u 2! :)

Umiey said...

gud luck ye..
tq singgah blog sy...

nabilah_2908 said...

good luck...!!! :)

man yusoef said...

smoga berhasil mendpt hadiah...hehe....

E.d.Y said...

teringin nak g paris..huhu..

good luck...;)

butterflyana said...

nanie ;

hehehe ok.nanti kalau ade nanie tak faham boleh tanye kite tau. :)

butterflyana said...

hanis ;

i dah follow u.thanks juge singgah sini. :)

butterflyana said...

heroiczero ;

thanks! :)

butterflyana said...

afzainizam ;

thanks sudi singgah sini.hehe
manade nak pergi paris..kite nak barang dari paris je.hee

butterflyana said...

hans ;

hye.thank you!

butterflyana said...

umiey, nabilah, man, e.d.y ;

thanks all! :)

fara said...

Sonoknye klo dpt adiah dr paris!!!
All da best yah! ^^

ello said...

oooo.. join gak ea.. hehe.. gudluck taw.. hehe

btw, awk ni comel r.. eh x2..
cntik r.. sweet gle..

haha.. sy bkn les taw.. sje puji~

Sae said...

gud luck wak...!

Sae said...

gud luck wak...!

butterflyana said...

fara, ello, sae ;

thank you very much uols! :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com