Followers

Pages

Tuesday, October 5, 2010

hadiah untuk awak


Merujuk kepada event pada hujung minggu nanti, rakan sekelas aku ada cadangan nak buat sesi tukar-tukar hadiah. Untuk kesekian kalinya kami bersama dan akan berpisah, so tu macam last moment lah kan. Aku suka macam tu..best!
So, aku tak tahu nak beli apa sebenarnya. Harga barang dalam RM15 ke RM20. Kalau ikutkan hati, memang nak beli teddy bear je tapi kalau dapat hadiah tu dekat lelaki..ha kan tak seronok lelaki itu nanti. huhuhu~
Maka, aku dan adik berjalan-jalan lah terlebih dahulu melihat itu ini apa yang sesuai kan.






Cari barang tak la sangat sebenarnya, makan je yang lebih. :p 
So, agak-agak dah petang tu memang kena beli jugak hadiah, maka jumpa juga akhirnya..yes!
Aku suka benda ni, kalau cabut undi nanti dapat nama sendiri pun aku tak kesah. hehehe.



Jeng jeng jeng..agak-agak hadiah apa aku beli tu?
Tak surprise la bagitau sekarang. heee. :p



2 butterflies concerned.:

farah shamira said...

mesti jam tangan. xpon pen mahal2. =)
untuk aku xde ke nana?

butterflyana said...

Rahsiaa.hehe
Untuk ko? Takde takde. Kena buat reunion dulu. :p

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com