Followers

Pages

Sunday, January 23, 2011

Selamat pengantin baru Kamal dan Liyana...ehh?



Assalamualaikum.

Sekarang semua web dan semua laman maya heboh cerita pasal perkahwinan Zaquan ngan Ayu. Dan rata-rata gadis-gadis di luar sana menangis air mata darah melihatkan gambar perkahwinan dua bintang hot ni. Eh yeke? hehe..
Kenapa aku tak menangis pun weh? Kenapa? hahaha.. :p




Ni picture diorang aku amik kat mane ntah. Lupa sudah so tak boleh nak bagi kredit. hee :p
Pasangan yang secocok gila. Sama handsome sama jelita. Dah ada anak nanti mesti semua jambu-jambu je. hehehe..

Tak payah nak nangis sangat lah wahai gadis-gadis lain..Kita pun mampu dapat jejaka macam ni. Yang lagi hensem pun boleh kot. lalalala :p


SELAMAT PENGANTIN BARU ZAQUAN & AYU ! :)



4 butterflies concerned.:

nurul_diya m. nor al-haj said...

dah kawin rupanye depa nie..
selamat pengantin baru la yerr..=)

Aujinz said...

ramai kot awek awek tak leh terima hakikat.. koh koh koh

butterflyana said...

nurul diya m.nor al-haj ;

aah da kawen..hehe
terima kasih <--- wakilkan depa

hehehe

butterflyana said...

aujinz ;

tapi aku bolehhh..

hehe :P

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com