Followers

Pages

Tuesday, January 25, 2011

quick update!



Assalamualaikum.
Aku baru lepas tengok cerita Gemilang kat tv3.com.my sebab haritu tak sempat nak tengok kat tv. hee
Alamak cerita Gemilang ni...jangan best sangat bolehh? haha..Serius best. Episod satu dah berjaya menawan hatiku sebab semua part pun bermain dengan emosi.




Tapi seminggu sekali je cerita ni disiarkan. Nak menunggu next episod dah berdebar-debar dah macam drama Nur Kasih dulu. hehehe..:p Harus tengok cerita ni tau uols sebab banyak nilai-nilai murni dan elemen menyentuh perasaan. Cewahh..pandai-pandai je buat penilaian sendiri padahal drama ni baru episod satu. :p





Aku ada berkenan dengan satu tempat tisu ni. Dah lama dah usha tapi tak beli-beli sebab konon-konon tunggu design lain yang lebih ranggi lagi bergaya lah kan. Tapi..sampai lenguh mata aku memandang album car tissue holder kat HERMOSA COLLECTIONS setiap kali bukak facebook tapi tak jugak ada design baru. hee




Last-last rembat aje lah.








Taraaa. Inilah car tissue holder perisa louis vuitton yang dah berjaya sampai ke rumahku di Senawang sana. Takdenye aku nak bagi alamat kat Gemas ni. Kirim salam. Eh tiba-tiba. :p




Tapi........





tapi........





tapi.......





Beria sangat beli aksesori kereta, kereta kau mana yana?? 





jeng jeng jengggggg........




12 butterflies concerned.:

iN_fiNaZ said...

yer stuju...Gemilang tu memang best...sob..sob...
heh,manakah kereta nyer??? tteeettt..!!

mUnie UncLe hUsin said...

hoih~~
ayat akhir tu yg aku ternanti2..
hehehe..

NaniE said...

hehe..takper, beli aksesori dulu..simpan. sebab lepas dah ade kete, terpaksa spent tuk minyak pula, servis..

H A N S said...

ehem3!! kete on da way ker? jeng3!! :)

HEROICzero said...

cerita baru eh? =)

*eh mana pegi kereta?

butterflyana said...

intan ;

keretanye belom sapai..huhu
yeah gemilang besttt

butterflyana said...

yunie ;

aku lagi ternanti2..

teetttt.

butterflyana said...

nanie ;

betul tu nanie :)

butterflyana said...

hans ;

jeng jeng jengggggg!
huhu

butterflyana said...

heroiczero ;

aah cerita baru..tengok lah..:)

kereta tak pergi mana2 pun la..belum sampai je..hehe

mynewmenadieya said...

berkenannye ngn bekas isu 2,,,nk jugak leh x?huhu,,,xretila beli2 on9 ni,,adeh,,,,how much?!!

butterflyana said...

nad ;

beli la nad..memang cantik tau..hehe
rm25 including postage..:)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com