Followers

Pages

Sunday, January 30, 2011

ehem ehemm



Assalamualaikum.
Hari ini ialah hari dating bersama NAIM. :p
Mula-mula plan nak jalan-jalan kat Midvalley sana. Konon-konon nak usha hardisk kat PC fair tapi bila fikir-fikir balik macam tak berapa nak berbaloi pula. Maka cancel lah. Kite jenjalan kat Seremban sudah walau dah ketahuan keboringan akan melanda. Tapi harini kita ada misi yang perlu dicapai ! :p




Untuk kedua kalinya aku merasa ada duit sendiri. Kerani sekolah aku pantas bekerja nampaknya. Bagus. hehe :) Lalu bila ditolak dan ditambah hutang atau pemiutang dalam list buku 555, maka kata putus dicapai untuk beli alat komunikasi yang baru. Memandangkan L'amour kesayangan aku telah hilang tempoh hari, dan sekarang meminjam L'amour kss, jadi gerak hati mengatakan harus beli !




Figura : Adik lelaki kusyuk berfacebook.




Taraaa.....!
Aku pakai bb dah sekarang. hohoho..Kau ada? :p
Haha belagak sangat kau ni yana padahal korang dah lama pakai dah kan?
hehehe...




Aku taknak blackberry. Aku carik pinkberry sebenarnya tapi tak jumpa pulak. heee~
:p


JOM BBM??



8 butterflies concerned.:

ain ilyana said...

pergh!!!

kakak santek pakai BB arr sekang. saye takde lagi..

wah! dah berduit sendiri kali kedua ye. kena openg table ni kakak! :p

fathiahRAIHANA said...

bila nak klua enset strawberry plak niehhhh Y___________Y

farah shamira said...

wah. selamat ber BBM. hehe

farah shamira said...

wah. selamat ber BBM. hehe

farah shamira said...

wah. selamat ber BBM. hehe

butterflyana said...

ain ilyana ;

hehehe..nanti mesti adik pun pakai juge..:)
jummm kakak belanja!

butterflyana said...

fathiahraihana ;

sekarang macam2 berry dah ada tau.
touchberry la, blueberry la..strawberry belom ada k..hehe

butterflyana said...

mira ;

ye ye selamat.
tak perlu komen tiga kali sahabatku..hehehe :p

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com