Followers

Pages

Friday, January 7, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!



Assalamualaikum.
Dari dulu lagi aku suka bau-bauan yang lembut dan wangi. Walaupun perfume lama ada lagi tapi masih tamak nak beli lagi kalau ada jumpa perfume lain yang lebih wangi menawan kalbu. hee

AWAK BUSUK!

Ha kalau tiba-tiba ada orang yang cakap macam tu apa perasaan kita agaknya? haha..mesti rasa nak lempang orang tu laju-laju sebab begitu jujur berkata-kata bukan? hehehe..Tapi takpe sebab kalau busuk kita boleh sembur perfume. Nak-nak pulak yang free kalau menang giveaway kat belog Edy. Wahhhh Edy lagi kann. hee..dia kata tak kira yang dah menang sebelum ni, masih berpeluang untuk menang lagi! Ha i suka statement tu. :)




Kelik banner di atas untuk maklumat lebih lanjut ok. :)




Ini ialah perfume untuk dimenangi oleh peserta lelaki yang bertuah.




Dan ini pula untuk peserta perempuan.
Makin lama makin hebat pulak hadiah giveaway yang Edy sediakan ni. Jom cepat-cepat join! Harap-harap kali ni aku bertuah lagi. hehehe :p


I mahu tag :

DAYINA & NAIM




15 butterflies concerned.:

purpleyellow said...

template blog kamu sama dengan saya guna tahun 2010. Citarasa yang ayang sama...so i say hi....ini pasti sangat menarik..(^_60

JIJI YU said...

muahaha..template blog kamu laen ngn template saye..moga2 kamu dapt le hadiah perfume tu.leh la bagi sesembur due kat saye ek..hehe

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

Telaga Putih said...

huuuu~ gud luck gak dear~!

Aliff Haikal said...

good luck ! ^^

Shag said...

Good Luck!! :D

Tahu tak, tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

s.h.i.d.a said...

good luck yana..hehe

Woofer Storm said...

gud luck yaaa

follow kamu skali^^

Anonymous said...

alaaa.kita pon nk mng gak pepiummmm tu..
tanak la busuk2.
nk wangi aje sentiasa :)

-inaa yinaa-

SafaRi09 said...

hey,good luck 2 u 2. nice

Desk Of Carlo Santeekee said...

wee.. all the best! lawa template..

iamfareezyusoff said...

goodluck ;)

Mohd Ridhuan said...

all the best untuk u...
gudluck...

Raji berkata said...

hohohoh aku pun join gak ni ;D
gd luck

Syafiq Salim said...

Good Luck!
:)

p/s-- copy ayat kamu balik...

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com