Followers

Pages

Friday, January 21, 2011

percutian ke bukit tinggi vol 3



Sambungan entri :

dan




Seriously, bangunan kat Bukit Tinggi ni semua cantik-cantik. Ni antara faktor juga yang mendorong pengunjung ke sini. Ala-ala pergi bercuti ke luar negara gitu padahal kat Pahang je pun. heee





Semua cantik! Air terjun tu pun cantik. :)



Belon-belon buih ni banyak dijual kat sini. Tapi aku tak beli pun sebab rasa macam dah tua je untuk main belon tu. hehehe
Bila belon-belon tu makin banyak, makin cantik persekitaran kat situ. Rasa macam di dunia khayalan.
Wahhh over! :p





Silalah datang pagi sebab kalau sesak pun tetap rasa segar. Sejuk!



 


Ayahanda saya :)





Berjalan-jalan di kota London. Ewahhh :p





Adik yang sedang menjalani proses membuat tangan lilin.





Kan dah kata memang hari krismas. Mana-mana pergi pun ada bola-bola api ni. hee


 


Ha lagi..kann? hehehe...





Terpaksa ambik gambar family secara timing sahaja. Sebab nak suruh siapa pulak tolong ambikkan gambar kan. Kang tak pasal je hilang harta. Terus pulang dalam kehampaan pulak tetiba. Eh merepek tetiba. dush!




Feeling band pulak bila ambik gambar macam ni. Haha.. Masa ni Naim sorang je yang panjat bangunan cantik yang tinggi tu. Yang lain semua tak berapa nak larat. hehe..:p Dan bila dah panjat, harus pula ambik gambar kitorang yang kat bawah ni. :)





Dan ini ialah perigi impian. Eh yeke? Tah apa nama dia aku pun terlupa sudah tapi lebih kurang itu lah nama dia. Biasa je perigi tu sebenarnya tapi ramai gila siap berebut nak ambik gambar kat situ. Kitorang pun pelik lalu turut menjadi gayat jugak la ambik turn ambik gambar di situ. Padahal takde ape pun. hahaha...:p
Nasib baik encik fotografer layankan aje aku dan adik yang gila glamour ni. heee


To be continue....


9 butterflies concerned.:

abadi romeo said...

percutian yang menarik

..hizamirahim.. said...

wah.
cantik2 tmpt die.
;D

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woooooo bestnyerrrrr ade niat nak gi gak tapiiiii kena tungguuuu bajet gaji tengah taun nantiiiii

mUnie UncLe hUsin said...

kat Japanese Village tak pegi ke yang?

mUnie UncLe hUsin said...

kat Japanese Village tak pegi ke yang?

butterflyana said...

abadi romeo ;

tak berapa menarik pun sebenarnya..hehe

butterflyana said...

hizamirahim ;

kann?meh ler datang sini..hee

butterflyana said...

afzainizam ;

yess...silalah pergi.
tapi takyah bawak byk duit pun takpe..bukan ada apa pun nak shopping...

butterflyana said...

yunie ;

mestilah pergi yang..kan to be continue tu?

hehehe

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com