Followers

Pages

Friday, June 3, 2011

Baden Baden Bundle



Assalamualaikum.


Hari apa entah dalam minggu ni aku dengan adik takde kerja sangat, kitorang terjah Baden Baden Bundle lagi. Pergi Port Dickson sana semata-mata nak pergi situ ok. Meh lempang kitorang sekali meh. haha...
Masa pilih-pilih dress kat sana, kebetulan diorang baru nak keluarkan baju dalam plastik. Aku dengan adik memang muka tebal gila ok. Siap tunggu kat bahagian dress tu. Lepas je diorang buka plastik dan gantung dress, terus laju-laju kitorang serbu. Siap berpeluh-peluh lagi pilih dress. hahahaa...buruk perangai :p







Rm 50 dah dapat 10 helai dress cun! Wahhhhh



keywords di blogspot





keywords di nuffnang


Nampaknya ramai pengunjung yang masuk blog aku sebab nak cari kedai bundle perempuan. hehehe..
Uols try la cari kat Baden Baden Bundle tu. Sana banyak pilihan. Cantik-cantik pulak tu.








Kalau rasa Port Dickson tu jauh dengan tempat uols, Baden Baden Bundle buka cawangan di Dataran Pahlawan sudah. Apa kata terjah sana je. Tapi masa aku datang haritu tak buka lagi cuma dah ada bungkusan-bungkusan baju je. Mungkin sekarang dah buka kan. Tiadalah ku pasti. heee






Selamat bershopping. :)




3 butterflies concerned.:

SyahmiFikri said...

wah! bukan senang nak jumpa popuan suka bundle!1

warghh.. wish to wear bundle.. tapi mayb stigma kot..

folow u

~..cik PriNCEss..~ said...

bestttnyaa..xpernah jumpa bundle bju pmpuannn..ekekek..teringin nak g jugak...

nn said...

macam best je! harus pergi. next next week nak pergi melaka. hehe

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com