Followers

Pages

Tuesday, August 11, 2009

birthdayana 3

ye bertemu lagi dalam sambungan entri birthdayana..sejak bile entri ni ade sambungan??heheh...sempena birthday aku yang dah lepas maka terdetik la di hati mahu share ape yang aku dapat sempena hari jadi baru-baru ni..heheh jangan kate i ade niat mahu menunjuk ok..share share je..sharing is caring kann..kepada yang tiada minat boley keluar i tak pakse uol bace ye..heeee~

ni kek birthday aku tahun lepas...*tibe-tibe cite pasal kek tahun lepas kann

haha tu gamba kek mase aku duduk kolej kediaman perwira..bersame housemate-housemate lame..saje letak gamba tu biar mereka tau i simpan lagi gamba kek pemberian mereka...hehe (ade kaitan ke?)...hurm mase tu antara mereka yang terlibat ialah ex-rumate aku cik niza..sekarang dier dah grad and dah berkerjaya..tapi topik utamanya di sini ialah cik niza masih mengingati hari jadi aku.huhu sungguh terharu..dalam diam-diam dier sampaikan hadiah melalui classmate aku..so aku hanya dapat hadiah pemberian dier tapi tak sempat jumpe dier...huu sedih sedihh..

lihat lihatt ex-rumate i memang memahami bagi bunge pink..hoho

mase mule-mule dapat bunge tu aku dah membebel ala mane nak letak aku bukan ade kete pon..siap tanye pendapat masyarakat sekeliling kalau letak kat skuter aku ok tak?haha mungkin mereka yang aku tanya tu rase nak bagi penampar je kan kat pipi ni..hehe...next,dua minggu sebelum birthday aku dah dapat hadiah dah dari cik hana..haha memang tak sabar gamaknya minah tu..mule-mule dier ajak gi ayer hitam coz dier nak belikan something untuk kawan dier grad nanti pastu dah sampai sane boleh pulak...

yana,ko pilih la mane ko berkenan aku beli untuk hadiah birthday ko...

hee hana hana...baeklah.aku yang memang tiada malu ni pon pilih la..i tak pilih yang mahal ok.kesian pulak makcik tu nanti..heheh..


yes..terima kasih cik hana..aku dah berjaya membawa makhluk itu ke alam mimpiku dah..heeee~

Seminggu sebelum birthday aku and housemate ade gi jalan-jalan kat BP mall..mase tu ade pc fair konon-konon saje jalan nak cuci mate la..pastu rumate aku tibe-tibe menghilangkan diri..pastu muncul and....nah untuk kamu..saye bagi sekarang sebab malas nak pegang...haha cik munirah cik munirah...pangggg kang..hehe..anyway tenkiu ye..sungguh comel dan makin menambah la koleksi hiasan-hiasan comel i kat bilik kite..heheh..

cik munirah mahu berlucah-lucah ye bagi i bende ni??hehe.

Mase housemate-housemate aku celebrate birthday aku *sila rujuk entri birthdayana 1 aku bukan hanya dapat kek coklat tapii jeng jeng jengg heheh aku dapat jugak hadiah kecik dari seorang kawan lelaki..mungkin name dier terpaksa dirahsiakan sebab aku rase dier pon akan membebel kalau aku cite pasal dier..haha..baeklah.on the future mungkin aku akan ceritakan kalau ade permintaan ramai.. haha prasan prasan

mug katak yang kiut miut..nanti aku simpan sampai tua ok encik A?? ngheee~
kali ni sila rujuk pulak entri lepas..kan aku ade cerita aku bagi kemba a.k.a cik ema selendang kan..kann?haha betapa kami kemba sejati cik ema juge beri aku selendang!!
heheh baeklah.selendang itu adalah sama coraknya dengan selendang rumate aku beli malam tadi..apakah?!? hehe..takpe takpe..aku tak kesah pon sebab selendang tu cantik..kaler pink..memang memenuhi citarasa..juge ade lagi hadiah tambahan..kemba bagi keychain baju kecik yang boley letak kat handphone tu..alololo comel sungguh and betapa sweetnye kemba i tu sebab bende tu adalah pair.so aku ade satu dier pon ade satu...berkesinambunganlah di situ.heeeee tenkiu kamu~

selendang pink yang cantik..paper bag tu pon cantik...yessss!




pink tu henset aku manakala hitam henset cik ema ok.

tengokk macam pasangan bercinta ye kami..hehe..encik vanemi jangan risau haaa...aku dah ade encik kss a.k.a kamalshazni..and yang penting i normal ok..tiada les les..heeee~
terima kasih banyak-banyak ye kepada yang menceburkan diri sempena hari lahir aku yang ke 22 kali ni..jasa uol aku kenang sampai ke mati........


p/s : mungkin entri birthdayana ade sambungan lagi sebab dah cuti...i pulang ke kampung halaman macam ada tanda-tanda dapat birthday present lagi jer...lalalalaaa~

MUTIARA MAHAL :

"Orang yang cemerlang melihat setiap halangan sebagai peluang untuk mengasah potensi, manakala orang yang tidak cemerlang menganggap setiap halangan sebagai alasan yang menyebabkan kemundurannya"

2 butterflies concerned.:

RAHIMI ZABIDIN™©® said...

huhuh
incik a ek?
mcm tau ja..
huhuhuh

butterflyana said...

encik a tu sape bachok?
heeeee~

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com