Followers

Pages

Sunday, June 12, 2011

kenduri sikit je!



Assalamualaikum.


Kenduri doa selamat di rumah aku baru sahaja berakhir dua jam lepas. Mak dengan abah nak buat kenduri sebab rezeki adik dapat belajar jauh. Buat kenduri kecik-kecik je. Saudara mara, rakan terdekat dan jiran terdekat sahaja dijemput. :)







Si budak kecik yang selalu panggil aku Kak Nina ni pun hado. Tapi dah makin besar ni dah tak salah sebut dah. Kejap-kejap eh Kak Nana mana? Kejap-kejap lagi bila aku masuk bilik lama...eh Kak Nana maneee...Khaleesya nak tengok Kak Nanaaa. haha..




Kadang-kadang penat jugak nak melayan. hehe..




Ok dah. Itu je nak cerita.








Oh ya. Ini dadih i buat untuk kenduri tadi uols. 
Dadih 3 layer perisa coklat + strawberry + jagung. 



heeee~




Bye. :)



2 butterflies concerned.:

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

butterflyana said...

jhazkitaro ;
insyaallah.
terima kasih singgah belog ini :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com