Followers

Pages

Sunday, July 4, 2010

welcome july!




gadis ini makin sihat dari hari ke hari. adakah sihat gemok? oh aku tak maksudkan itu. 
tapi kalau sihat gemok pun takpe kata orang gemok itu tanda bahagia. yeke?

sejak kena denggi hari tu, aku mula menjadi seorang yang kuat minum air.
aku perasan b4 ni memang badan aku SANGAT kekurangan air. masa duduk rumah sewa, memang tak la aku nak masak air semata-mata nak isi botol air untuk minum melainkan untuk buat air milo panas.
betol tak rumate?? u je tau kan yang i kurang sangat minum air padahal u selalu mengadu air bekalan u dah habis.bergelen-gelen u minum sehari kan..i sebotol pun amik masa 3 hari. hurmmm..

Pergi menemani kekasih memancing pun aku bawak bekal air sampai kekasih juga memerli..
dah macam anak cino dah u ni bawak bekal air kosong..hihihi 

ada ku kesah? :p


fakta kecantikan bersepah dah aku baca kat magazine la, kat internet la, kat article mane-mane pon la...
MINUM AIR KOSONG DENGAN BANYAK UNTUK CANTIK.
tapi kenapalah aku selalu buat tak endah je. ish sungguh tak peka tau..
Kat Kuantan dulu pun patutla selalu je aku de masalah pembuangan.tak cukup air rupanya badanku ini.
hadoi benda senang je pun. :p

Okay dah sekarang topik lain.

KAKANDAKU MAHU TERBANGG KE AUSTRALIA!


amboi siap paksa aku teman dia pergi beli jaket bulu la, topi bulu la. hahaha
sebab kat sana sekarang ialah musim sejukk.

SELAMAT BERJUMPA KEKASIH HATI NUN JAUH DI SANA WAHAI ABANG! :)

ya.bakal kakak ipar saya sedang berpengajian di australia. nanti dia balik sini saya nak kirim kanggaroo! hahahaha


lagi satu topik lain...

SEKARANG AKU MENCUBA UNTUK BERBISNES.
:)



masa mengajar kat port dickson dulu aku dah start sikit-sikit.
jual kat budak-budak benda camni memang lakuuu.
dengan colourfulnye, dengan sejuknye, dengan murahnye....KAN.

sekarang dah habis mengajar pun masih bisnes sikit-sikit sebab ibunda nak bawak pergi office.
:)


INI!
KGV buat hari koperasi last week. so, adik pun teruja nak jual.
tu tu delicious layer dadih tu....cantik tak tulisan cikgu?
hehehee :p



5 butterflies concerned.:

Nabiel said...

wahhh~
ade income laen ag!bgs2~hehehe
mkin chat?bhagia kot~lalalala..

mUnie UncLe hUsin said...

ooowh mak aiiii...
sodapnyo dadih kaler2 itu..

*icon mengidam*

joegrimjow said...

tinggal seremban ek?

camne ntah bleh tersasar komen ni

~farah said...

nak kirim kanggaroo gak buleh?
=)

butterflyana said...

nabiel : bukan makin chat tu laa.ishh

yunie : huhuu..meh la semban ai bagi free kat youu. :)

joe : tersasar selalu pun takpe.hee

farah : bear kangaroo lah.boleh?hehehe.

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com