Followers

Pages

Thursday, July 8, 2010

don't worry u are still here in my heart



after a few weeks....



 mesej 1

Assalamualaikum..cikgu liyana sihat? semua murid 3 maju kirim salam kat cikgu.kitorang semua rindu dekat cikgu.kitorang anggap cikgu liyana macam mak angkat kami semua.

mesej 2

Kami ingin ucapkan terima kasih kepada cikgu sebab ajar kami dengan penuh keseronokan. Matematik sekarang dah masuk pelajaran ringgit to sen cikgu. Kalau cikgu ada mesti cikgu tunjuk duit betul-betul kan cikgu. Ini *******.saya nak gambar cikgu boleh tak?

mesej 3

cikgu! cikgu padam nombor saya sekarang jugak.jangan ingat saya lagi.saya benci cikgu!




3 Maju in memory~

haihh budak-budak ni.macam-macam.hehehe.
aku agak benda ni memang takkan berakhir. baguslah mereka sentiasa ingat aku.
abang aku pun kadang-kadang menjadi mangsa.
anak murid aku datang makmal komputer untuk berjumpa abang.
semata-mata nak tanya...

CIKGU LIYANA TENGAH BUAT APA?

abang aku kata aku cakap la ko tengah tido. takkan semata-mata aku nak call ko tanye ko tengah watpe.kan?
hahahaha..budak-budak..macam tu la. :)



* next week macam nak pergi ppd seremban la.mintak guru ganti lagi.gaji kali ni up sikit boleh guna degree. :)



4 butterflies concerned.:

~farah said...

haish.
budak-budak zaman sekarang.
beri salah, tak bagi salah.
sabar je la nana.

koru said...

Haha..apela budak tu...

Kampungku2u said...

semoga tabah dengan kerenah pelajar2 yang nakal jangan cikgunya nakal sudah hehe... :)

butterflyana said...

farah : penuh kesabaran aku layan diaorang ni.hehehe

koru : takpe saya tak marah pun budak tu macam tu. :)

kampungku2u : thanks.cikgu tak pernah nakal la.hikhik

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com