Followers

Pages

Wednesday, July 14, 2010

jejaka kgv paling kacak




Tak sempat focus untuk study pun tangan dah gatal nak berblog-walking. :p hehehehe..

Haritu adik ada cakap sekolah dia a.k.a sekolah aku before masuk teknik dulu jadi lokasi penggambaran drama Lagenda Budak Setan.
Adik jugak cerita lebih kurang seminggu la Sekolah Menengah Kebangsaan King George V Seremban tu diserang demam Farid Kamil.hahaha
Kalau aku still belajar situ mungkin aku juga tersenarai dalam anggota demam Farid Kamil.hahaha jadahnye. :p


kredit to this.

TIE DAN LENCANA ITU SUNGGUH MENGGAMIT MEMORIKU. aww!



5 butterflies concerned.:

hazarimi ♥ said...

gadis puteri paling cun kan?
gagagaaa~~
saje nyebok sini.sori =)

Anonymous said...

siyesss..~ my gosh..!!! my lalink..cnfirm if stil study d sne harusss la trgolong dlm org2 yg dmam sminggu akibat farid kamil di sne.. haaaa <3

xazryx said...

hoho .dia berlakon lagenda budak setan the series kt situ ke .xtau plak .

Pije. said...

aku tak skolah sana,
tapi aku nak diserang demam farid kamil kat skolah kau jugak lah.
hahah

dia tak hensem,tapi gaya dia y buat dia hensem kan?
arghhh

butterflyana said...

hazarimi : puteri sbb semuaa pompuan.cun pun ramai la kot.hehe

anon : hahaha..yeah mesti! :p

xazryx : haah berlakon kt sana.kita nantikan bersama yee..

kajah : memang jah memanggg.gaya dia memang mutu dan keunggulan.fuhh

hikhik

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com