Followers

Pages

Tuesday, July 13, 2010

an inch i work, a miles i get



Akhirnya.
Berjaya jumpa buku insak kat mph yang lengang itu.
Popular bukan main ramai sampai pekerjanya pun tak tau kat mana letaknya rak buku-buku berkaitan interview.


buku insak.

Lepas baca introduction,,,
adeh..rasa berpeluh jugak.
Banyak yang aku tak baca lagi.
Segala isu semasa dan fakta-fakta basic pasal pendidikan yang aku belajar dulu dah tertinggal agaknya kat Batu Pahat hahahah.

YA HARUS SEDAR DIRI DAN MELAYARI LAMAN WEB KEMENTERIAN DAN JABATAN-JABATAN BERKAITAN MULAI SEKARANG. (-.-) BUKAN SEKADAR MELAYARI FACEBOOK SAHAJA HARI-HARI.

ye baiklah!




oh ya inilah alat bahan bantu mengajar bersenam yang pernah diwarwarkan.

upppps! (sambil tutup muka sebab malu)

untuk mengelakkan kegemukan dan penambahan lemak bertambah sepanjang saya menjadi bibik di rumah ( a.k.a maintain gituu nak gi london weight management tak mampu),

maka aerobik dilakukan setiap pagi dan petang di rumah! tapi 10 minit je buat pastu penat.
baik tak payah. hahaha..
tapi hanya level 1 je setiap hari sebab next level tah step micheal jackson ke hape susah aku nak follow.heee

:p



CONTOH SOALAN KERTAS MODEL INSAK :

Saya akan memakai baju rakan saya yang bersih bila saya tidak sempat membasuh baju sekolah saya untuk memastikan pakaian sentiasa bersih.

WAJAR ATAU TAK WAJAR?? haa jawab jawabb. hehehe.. :p




4 butterflies concerned.:

faqhrule said...

masa nak masuk maktab dulu ada buat test ni. nak posting pun ada test ni lagi? haihh jenuh la nak jawab

~farah said...

amatla tidak wajar kerana baju adelah hak peribadi setiap insan. =)

butterflyana said...

faqhrule : xtau la dah disuruh baca aku baca je.hehehe. :)

butterflyana said...

farah : ye tepat sekali memang tak wajar sebab siapa suruh tak basuh baju.

hehe.ye ke alasan tu? :p

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com