Followers

Pages

Tuesday, June 14, 2011

lisa suriyana dah freehair...omg!!





Assalamualaikum.




Ingat lagi tak entri KORANG ADA? ni?




Sejarah berulang lagi uols. Kenapa muka aku difotostat dengan banyak copy pulak ni. Hampir pengsan tadi melihatkan profile facebook gadis ini.













Betul ke apa yang aku pandang ni uols? Jangan tanya mana satu ialah aku eh.
Aku lempang kang...




kekeke...:p





11 butterflies concerned.:

Azlan Hasan said...

hi..yang bawah kot..jangan lempang ek kalo salah..1st datang sini nih..hahaha

Regards,
-Strider-

WanN said...

Yang atas kot haha :p

e m a r o z a i n i said...

yg ni sumpah same kamu.hehe. versi free hair ohhh. ;)

k.h.a.l.i.l.a said...

muke same??? huhuu... mulut lain skit

NaniE said...

Aih..? kompiuslah pulok..mana satu cikgu lyana eh..? hehe.. sama betul..
tu kira 3 org muka yang sama telah dijumpai..yana, tinggal lagi 4 org kena cari..hehe..gudluk..

mUnie UncLe hUsin said...

macam kenalll....
eh? ke tak kenal??
hurm....

Raji and Yeen said...

weh ad kembar lah owh..
hohoho

mynewmenadieya said...

nk emel,,nk invite msk blog sy,,tq,,
cekgudieya@gmail.com

butterflyana said...

azlan ;
heee..welcome...
org baru i takkan lempang..dun wory..hehe


wann ;
mek nak kena lempang tak? :p


kemba ;
kan?kemba yg pakai tudung setakat ni kamu sorang je .:)


khalila ;
pipi yg samaa..tembamm..haha

EyEdA said...

huhu..tp cigu yana de taik lalat larrr

butterflyana said...

nanie ;
haah kan nani..nak kena carik lagi 4 orang ni..nani kalau ada terjumpa bagitau i tau..hee

yunie ;
mana satu yg kamu kenal tu?yg freehair ke tak? :p


raji n yeen ;
kemba yang tak berapa nak sama..heee


nard ;
alo buat private blog ke?okeh2 nanti i anta email kat fb u. :)

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com