Followers

Pages

Friday, February 4, 2011

apa yang best kat port dickson?



Assalamualaikum.
Haritu aku tengok keywords belog aku kat nuffnang, antara keyword yang mencuri tumpuan aku ialah 'apa yang best kat gemas?' Ok memang kalau orang yang search tu tersesat masuk belog ini akan sumpah seranah aku kan sebab langsung tak membantu dalam usaha pencarian dia. Maafkan saya. huhuhu..

Ada tak yang search kat google ke yahoo ke apa ke pasal 'apa yang best kat port dickson' pastu tersesat masuk sini lepasni? 
Yeah anda memang bertuah sebab saya memang dengan sukacitanya nak bercerita ni. hehehe :p


Port Dickson memang tempat santai-santai dan tempat berkelah berkhemah yang boleh dikira ok ok la. Pantai pun cantik. Tapi bab buaya tu i tak tahu kalau tiba-tiba dia muncul ketika kau sedang bermandi manda hokey. heee~




















Aicehhhh dua orang comel ni. Jangan suka berlakon sangat boleh tak?
kekeke :p












Dan satu lagi yang besttttt.













Jeng jeng jenggggg.......
















Jeng jengg jengggggggggg........(eh terdua kali jeng jeng pulak :p)














Inilah dia yang best juga BAGI AKU. Bagi uols tak tahu lah kan...hehehe...






Kedai bundle. hehehehe...


Ok ok. Jangan lempang aku. Meh aku terangkan kenapa aku kata kedai bundle ni best. Jarang kan kita jumpa baju bundle yang jual dress untuk perempuan. Sekarang ni semua main online je macam entri yang pernah aku buat ni dulu. Tapi...berganda-ganda kot diorang ambik untung padahal harga baju tu RM 5 saja ok. Aku masuk je kedai ni, terus lupa diri ohh. Berpeluh-peluh tengok dress yang banyak gila kat situ. hahaha. :p So, lepasni kalau ke Port Dickson, singgah-singgah la sini.
*Saya ikhlas memberitahu, saya tak dapat satu sen komisen pun*






HA TERUS 5 HELAI AKU SAPU. hehehe..
Jemputlah ke Port Dickson untuk bersuka ria bersama keluarga. Sambil-sambil tu boleh shopping dress kat Kedai Baden Baden Bundle. heee~



Bye.
:)



2 butterflies concerned.:

ada mokhtar said...

amboi sakan memborong ye =)

~..cik PriNCEss..~ said...

sy berkenan dgn dress warna merah tuhh..kiki..

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com