Followers

Pages

Tuesday, February 15, 2011

cincai update


Assalamualaikum.


Harini ialah cuti.
Dan saya bersama housemate ialah patah kaki.
Kerana housemate yang ada kereta telah pulang ke kampung pada hari semalam.
Kehidupan di sini sangat boring ok.
Tiada apa.
huuuuu~





Kerja sekolah banyak sangat sampai tak tahu nak mula dari mana lepastu terus update blog. hehe




Kenal ni siapa?
Nama dia Cikgu Hensem. :p

Shahz Jaszle ni dalam drama Gemilang, dia jadi cikgu kan. Jangan hensem sangat boleh tak kamu?
kekekeke :p
Kss sekarang ni selalu buat status kat BBM dia berunsurkan Shahz Jaszle ni.


" Mood Shahz Jaszle Gemilang..."

" Bila Shahz Jaszle Gemilang nak pakai kereta sport ni..."

" Shahz Jaszle Gemilang dijamu ikan sepat bakar oleh murid2..."


Hari-hari pun dia nak perasan macam artis tau. heee


Bye.



2 butterflies concerned.:

mUnie UncLe hUsin said...

butterfly_gurl...
need ur gmail/currently email..
nak invite ke my private blog..

neway, dah terbit satu lagi edisi blog..
-->www.cikgumuniesayangstudents.blogspot.com..
yang ni xprivate.. hehe~

Nurfazilah Cipa said...

heee~comel shaz jazley:)cipa dtg bwk award~amek tau!

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

Related Posts with Thumbnails
 
design by suckmylolly.com